[]

votka ?

votka isimlerinden tadlarından pek çakmam da, bi ara tekel bayi de 20 lik vodka vardı, russian mı ne dedi markasına, doğru dimi marka, bide tadı nasıl bunun arkadşlar? güzel mi önerir miniz? fiyatı 15 mi neydi.




 
15 liralık votkayı içmeni tavsiye etmem.


  • sormayın bana sen o musun diye  (17.05.13 23:34:05) 
15 liralık votkanın alkol oranı düşük oluyor. alkol oranlarını karşılaştır diğer votkalarla.


  • kotu amacli yazar hesabi  (17.05.13 23:36:07) 
O fiyatlara vodka kalmadı artık. Puschkin var baya ucuza bulunuyor diğerlerine göre birde ucuz bazooka var ama tat olarak çok kötü. Ama benim tavsiyem şudur; pahalı vodkaların neredeyse yarı fiyatına ama onlar kadar kaliteli Borzoi. Borzoi bulursan iç onu kana kana.


  • blacKk  (17.05.13 23:37:45) 
belaRUSSIAN olabilir, o fiyatlara görmüştüm bende. güzel, siyah ve kırmızı olanı var, siyah olan daha sert oluyor.


  • utkucbkc  (18.05.13 00:12:02) 
belaya rus vodka'dan bahsediyorsun muhtemelen. belarus üretimidir. o fiyat için düşünecek olursan, güzel bir seçim. zaten rakipleri istanblue filan olduğu için bu fiyat aralığında üstündür.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (18.05.13 00:23:06) 
ucuz votka icecegine bira iç.


  • jamswety  (18.05.13 01:12:50) 
belaya rus'tur o vodka. sek içemezsin, tadı seke uygun değildir (stolichnaya, russkiy standart gibi değildir yani). ancak meyve suyu ile içeceksen alabilirsin. yalnız dikkatli olmak gerek. çaktırmadan çarpma özelliği çok yüksek. dikkatle iç.

fakat belarus'ta pek bu vodkayı içmezler, rusya'da bilmezler bile. çünkü o coğrafyada vodka sek içildiği için, daha yumuşak içimli şeyler kullanılıyor.
  • erobur  (18.05.13 07:52:27 ~ 07:52:46) 
bence sek içmek için de gayet uygun. ben bazooka'ya istanblue3ya falan tercih ederim. aynı tada yakın ve yine ucuz svarovski votka var onu da alabilirsin ama artık 20'lik satılmıyor kaldırıldı haberin olsun.


  • fannstmer  (18.05.13 11:22:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.