[]

Tanımadığın kızlarla konuşup tanışmak?

Abi bunu nasıl yapıyorsunuz? bu işin bir sırrı var mı? o sihirli kelime nedir? arkadaşlarımdan çok duydum, vapurda kızla tanışıp konuşup sevgili olan, otobüste kızla tanışıp sevgili olan...cafede kesiştiğin kızla nasıl tanışırsın? barda hiç tanımadığın kızla nasıl konuşursun nasıl tanışırsın?




 
sen yapamazsın.


  • trinitrotoluen  (17.05.13 22:47:17) 
abi bence olaya "tanımadığın insanlarla konuşup tanışmak" şeklinde bakarak başlayabilirsin.


  • ron dennis  (17.05.13 22:48:10) 
üniversitede fotokopi sırasında tanışmıştım..
arkadaşmla konuşurken ortak dersimiz varmış. başka fakültelerdeyiz ama, yapadığım sorular falan oluyor dedi, yardımcı olu msn olurum dedim, numaramı aldı..
sonrası klasik matematik işte..
  • facebook  (17.05.13 22:48:28) 
en guzelı bır merhaba ıle konuya gırmek mesela.


  • horizon  (17.05.13 22:49:05) 
cesaret ve özgüvenin olursa her işte olduğu gibi bu işte de başarılı olursun. önemli olan bunlar. yani bu işin bi sırrı yok


  • asilyis  (17.05.13 22:49:15) 
barlarda bu iş genellikle wc kapısı önünde bitiyor herhalde. keramet kadınlar tuvaleti kapısının önünde olsa gerek ama hadi dedim cesaret edip kızın masasına kadar gittin ama peki ya sonrası? ne diyeceksin?


  • marjinal kereste  (17.05.13 22:50:03) 
mesela bugün spor salonunda gayet güzel bir kızla tanışıp 30-40 dakika sohbet ettim. giriş cümlem ise: "merhaba unholy crap ben." gerisi geliyor.


  • unholy crap  (17.05.13 22:55:20) 
birader iş biraz sende bitiyor. kız seni uzaktan görüp beğendiyse gidip selam vermen yeter. ama kızın sende gönlü yoksa bin takla atsanda zor.


  • herman hesse  (17.05.13 22:57:20) 
sinyal alman lazım bro. Sinyali alınca usulca ilerleyip ismini söyleyeceksin. Kritik nokta şu: sinyali aldığını farkettiysen maksimum bir bira içme süresinde ismini öğrenmen lazım, yapamadıysan hesabı ödeyip gitmelisin oradan


  • dusunuyorumoyleysevurun  (17.05.13 23:02:20) 
sinyal lazım evet. bir arkadaşım sinyali aldı. 1,5 sene kesti kızı. dilim dilim doğradı :)

sinyal lazım ama özgüven ve çene de lazım.

çok alakasız bir şekilde atlayıp, ilgimi çektiniz, hoşuma gittiniz diye bir kızla konuşmak, kadınların dünyasında gerzeklikle eşdeğerdir. burada böyle bir soru sorulmuştu kızların genel beklentisi pembe yalanlar olmuştu. bana kalırsa dürüst olmak daha iyi. ama böyle direkt mevzuya girmektense yalan söylemeyi daha cazip buluyorlar?..
  • atmosphere  (17.05.13 23:09:11) 
Benim artık başım bağlanmış, alan almış, satan satmış ama "o günler"den kalanları paylaşayım sizinle :)
(Kadınım)
1. Ya gider ben muhabbet açardım.
2. Ya diğer arkadaşların dediği gibi sinyal verirdim (kaçamak bakış, gülümseme vs)
3. Ha bir de gelip direkt "Tanışalım mı, merhaba, ismim şu, bir şeyler içelim mi" şeklinde tanışma olayı bende ışık hızında soğumaya sebep oluyordu. Daha doğal, akışına bırakılmış, sanki tanışmak için bir çabası yokmuş da tesadüf olmuş gibi tanışmalar her zaman daha başarılı oluyordu (en azından benim üzerimde).
  • eski kafasi gidiklerdenim  (17.05.13 23:23:30) 
gidip tanışalım mı ;) dersen. Ne diyosun be salak diye bi tepki alabilirsin. Genelde tesadüfi olmuş gibi gösteririm. oda o anki ortama v.s bağlı.


  • evil genius  (17.05.13 23:30:12) 
bak ben de @unholy crap gibi bugünden örnek vereyim.
Asansörü bekliyorum. İki hatun geldi sonra. Onlar da beklemeye başladılar. Asansör gelince ben nezaket gereği onların binmesini bekledim. Birisi "biz bindik ama siz önce gelmiştiniz, kusura bakmayın" dedi. ben de "ben önce inmek için yaptım" diye cevap verdim. Gülüştüler. Sonra aynı yere çıktığımızı fark edip muhabbete orada devam ettik falan filan. Yani demek istediğim, bu olay planlı programlı yaşanan bir hadise değil. Sen ortayı açtıktan sonra ona kafayı vuran olur mutlaka.

  • yns  (17.05.13 23:32:32 ~ 23:33:39) 
Doğaçlama olmasa bile doğaçlama izlenimi yaratmanı öneririm.

Bir eli doluyken çantasını kapatmaya çalışan bir kızla çantasını kapatarak tanışmıştım. Nerede ne olacağı belli olmuyor. Ama direk gidip tanışalım vs deme sakın.
  • sormayın bana sen o musun diye  (17.05.13 23:33:27) 
eski kafasi gidiklerdenim+1
100% katılıyorum.

  • jimjim  (17.05.13 23:39:34) 
sihirli kelime merhaba. ama sen yapamazsin:)


  • 102030  (18.05.13 00:04:36) 
bir sır yok.

rahat olman lazım, karşındaki insandan gelen sinyalleri doğru yorumlaman lazım. kadın erkek ilişkilerinde neredeyse %90 ilk hareket kadından gelir. bunu fark edip hareket etmen lazım. özgüvenin yüksek olmalı ama bu aptalca bir güven olmamalı.

beklenti korkuyu yaratır, korku düşünmeni engeller, doğru ve rahat düşünenemezsen gerilir saçmalarsın ve kız gider. bu yüzden rahat ve beklentisiz olman lazım.
  • orpheus  (18.05.13 01:39:34) 
  • orpheus  (18.05.13 01:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.