[]

Türkçe Parti Müzikleri

Cumartesi günü doğum günü partisi yapıyorum.

Türkçe dans edilebilecek parti müzikleri önerileri alabilir miyim? (aklıma gelen ilk isimler Bedük, Portecho falan)

Yurtdışında erasmusta olduğum için oradaki arkadaşlar böyle bir şey rica ettiler. O sebeple bu arkadaşların da bilebileceği müzikler olursa çok güzel olur. (mesela tarkan şımarık -kiss kiss?- dedim istisnasız hepsi aa ne güzel falan diye atladı)

Böyle az bilinen değil de özellikle çok bilinenler olursa daha da güzel olur.

Teşekkürler.

önceden edit: oo yurtdışındayım falan havasını atmıyorum (geçen başka bir soruma böyle bir tepki geldi) sadece durumumu anlatıyorum.

 
erdem kınay'ın proje albümü iş görür.


  • mattiadestro  (17.05.13 20:54:53) 
hiç sevmesem de erdem kınay bu konuda başarılıdır.


  • inannas jofn  (17.05.13 20:56:57) 
multitap


  • feykalade  (17.05.13 22:28:20) 
çok atardım da kafanın karışabileceğini düşündüm. catwork remix engineers youtube profiline gir muhtemelen orası işini görür. parti başlangıcında ise basslı şarkılar seçecek olursan Trap andd Bass youtube profiline uğrayabilirsin.


  • vallex  (18.05.13 16:26:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.