[]

her boktan doğuş grubunun çıkması..

bu adamlar bi yerden buyuk bir para mı vurdular acaba? lokanta bile almaya başladılar. enerji sektörü vb..

teşekkür...


 
Garanti Bankası, daha ne olsun?


  • [silinmiş]  (17.05.13 17:27:30) 
en basitinden garanti bankasının kar açıklamalarına bakabilirsin.
sonra yaklaşık kaç müşterisi olduğunu, kart başına ne kadar aidat aldığını düşünebilirsin.

vs. vs..
  • spadram  (17.05.13 17:27:57) 
medya ve banka sahibiler. çıkmasalar şaşmak lazım.


  • ismail yk  (17.05.13 17:29:39) 
garanti ve otomotiv ana lokomotifleri
star, ntv ve ntvspordan zarar ediyorlar sen düşün

  • cruseo  (17.05.13 17:40:01) 
ntv'nin değişimine bakarsan anlayabilirsin "su"yun nerden geldiğini. çeşme mi deseydim?


  • manuelportakal  (17.05.13 17:47:37) 
garanti yeni ellerine geçmedi. bir de yarısı amerikalılarda. benim derdim yakın zamanda bu adamlar devletten yeni ihale aldı mı acep? enerji, yol işleri felan?


  • sparta_küs  (17.05.13 17:54:33) 
iki yıl önce bunların bir iş başvurusunu reddetmiştim. bizim memlekette baraj mı ne yapıyorlardı. şu sıra teslimini yaptılardı zannedersem. bi de olm garanti zaten evvelden beri bunlarda değil mi? benim eski hatun burada çalışıyordu, tee ne zaman şişlide bi büro olarak kurulmuşlar büyümüşler cart curt. anlatıyordu.


  • ismail yk  (17.05.13 18:10:28) 
ismail yk+1 asil enerji ve insaat sektoru nedeniyle hukumetle gobekten baglilar. mesela artvindeki hesi bunlar yapiyormus www.dogusgrubu.com.tr


  • euteamo  (17.05.13 18:27:19) 
Volkswagen AG çatısı altında kaç marka var, sen düşün. Dünyanın en büyük otomotiv firmasının Türkiye'deki temsilcileri.

www.forbes.com

Garanti Bankası ve medya eklentileri de düşünülürse, bence de gayet normal. VW'nin temsilcileri derken, VW bugün Türkiye'nin en çok satan birkaç markasından biri. Seat, Audi, Skoda ve diğer markaları eklersen, en çok satanı diyebiliriz. Bu markayı bu hale getiren gruptur Doğuş. Şikayet çok ama bir o kadar da memnun olan var.
  • ahmetcan44  (17.05.13 18:49:44) 
Adamlar son bir kaç yılda hükümetin en büyük destekçisi haline geldiler . Haliyle işlerin menfaatle yürüdüğü ülkemde buyumeleri şaşılacak birşey değil.


  • flexin  (17.05.13 20:39:19) 
Garanti bankası gibi bir güç var ellerinde ki finans sektöründe İş bankasıyla birlikte başı çekiyorlar. Şöyle düşün bu ülkede İş veya Garanti bankası batarsa Türkiye'de KESİN olarak kriz çıkar. Böyle bir güce ve para akışına sahipsen sırf eğlencesine bile farklı sektörlere girip deneyebilirsin.


  • blacKk  (17.05.13 23:32:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.