[]

Spor Salonu seçimi

Bir spor salonu evime yakın, yürüme mesafesinde fakat küçük bir yer. Biri de evime otobüsle 40-45dk uzaklıkta fakat daha büyük, böyle saunasıyla duşuyla falan övülen bir yer. Şimdi sizce ben hangisini seçmeliyim? Haftada 3 gün 40dk çok mu zor olur?

edit: 40dknin tamamında otobüsle gitmiyorum bu arada, evden çıkma durağa gitme, otobüs bekleme falan olaylarını da ekledim 40dkye.


 
Çok zor olur, eziyet olur.


  • daddy  (17.05.13 13:55:47) 
anladığım kadarıyla araban yok, bu durumda yakın olanı seçmeni tavsiye ederim.


  • kayranin kedisi  (17.05.13 13:56:26) 
hakkını vererek ağırlık kaldıracaksan eve yakın olanı. sırf kol ve omuz çalışacaksan uzak olanı.


  • ismail yk  (17.05.13 13:57:49) 
eve otobüsle 40-45 dakikada yer şehir dışındaymış yahu resmen. hiç değmez. ayrıca küçük yerler daha iyi olur derler vücut geliştirme için. yani akşam stres atmak için yürümek yerine ağırlık çalışacaksanız, fit olacağım diyorsanız küçük yer daha çok konsantre olmanızı, işin içine daha çok girmenizi sağlayabilir bence. atmosfer farklı çünkü.

benn düşünmezdim bile. yakın olana giderdim.
  • der meister  (17.05.13 13:57:51) 
Benim spor salonum evime 1 saat uzaklıkta, iki vesaitle gidiyorum, pek zorluk yaşamıyorum, tek mesele yol parası, saunasıyla duşuyla gayette güzel bir yer..

Duş meselesi önemli, iyi değilse hastalık kapabilir, hiç yoksa kısa olan ev mesafesinde bile terli terli ufacık bir rüzgarda hasta olabilirsiniz..
  • mutekebbir  (17.05.13 14:02:42) 
yakın olanı tercih sebebi ama işe yaramaz bir yer ise hiç gitme.
uzak olan yere zamanla gitmeye üşenirsin.

  • seyduna6687  (17.05.13 14:54:26) 
Spor salonu sahibi olarak burda önemli olan alacağın hizmet kalitesini ön plana koy antrenör faktörü,temizlik hijyen,ruhsat yeterlilik vs belgeleri,gelen insanların kalitesi havalandırma, ısıtma soğutma duşların temizliği gibi gibi.


  • ufuq  (17.05.13 16:52:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.