[]

Şirkete Twitter Hesabı

@şirketadı birisi tarafından alınmış ve aktif olarak kullanılıyormuş.

Adamla iletişime geçsem de hesabı devretmeyi reddetse başka ne yöntemle ben bunu alabilirim, var mı böyle bir imkan?

Ayrıca şirket adına açılmış başka isimle bir hesap var ve kimse kimin açtığını bilmiyor. Napsak?

 
adama para teklif et, verirse hesabı ne ala.

onun dışında, almanya başbakanı merkel bile adı soyadıyla alamıyor. sizin şirket de başında nokta alttan çizgi falanlı olsun ne olacak.
  • sen git ben geliyorum  (16.05.13 09:29:49) 
Önce Twitter yönetimine bu durumu belgeleyerek bir açıklamalı mail at. Ama gayet resmi ağızdan olsun. Bu da olmadı yasal işlerle-davalarla uğraşın.

En son ihtimal, onlarca kişi o hesabı spam hesap olarak şikayet ederse hesap kapanır, hemen alırsınız ismi. Bunun için ciddi ciddi birçok insana ihtiyacın var ama.
  • temple  (16.05.13 10:18:15) 
spamlat hesabı kapansın sonra al


  • rivaldobebetoronaldo  (16.05.13 10:18:35) 
çok takipçisi yoksa biraz paraya tav olabilir. hesabı devretmeyecek çünkü, kullanıcı adını değiştirecek. (yani eskiden böle oluyordu, boşalan bir ismi alabiliyorduk, şimdi bilmiyorum)


  • supergirl  (16.05.13 10:26:18) 
@temple, alan kişi şirket aleyhine yazılar yazmıyorsa, tüm yasal süreçlerde adam haklı çıkar. İnternette korsan mantığı vardır, ilk gelen alır ve onun olur. BTTF facebook sayfası bir türk'e aitti, üniversal pictures epey almaya çalıştı fakat en sonunda o sayfayı resmi fan sayfası olarak kabul etmekten başka bir şey yapamadılar.

Adamla anlaşmaya çalışın, olmuyorsa ufak değişiklikle isim alın çok da sorun olmaz bence.
  • elalemin derdi  (16.05.13 10:47:26) 
Facebookda sirket adinizi almak nispeten kolay oluyor.şirketinizle ilgili belgeleri facebooka gönderiyorsunuz evet bu sizin şirketiniz diyip veriyor ancak twitter o kadar kurumsal değil malesef.


  • mat couthon  (16.05.13 11:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.