[]

Tektas ama nerden?

Istanbul'da degilim ama ankara'ya gidebilirim.

Tektas almayi istemesemde mecburen alacagim,biraz arastirdim alirken dikkat etmem gerekenleri yani ,yuzuk alirkenki harflerin ne olduklarini ogrendim ve kar marjinin cok yuksek oldugunu da.

sormak istedigim ise nerden almaliyim? atasay ? storks ? zen? ya da kuyumcu mu ?

minimalist dusunce olan bir hatun ici yuzuk oneriniz var midir?

 
bence kendiniz yapın yüzüğü. ankara'da da istanbul'da da bu iş için uygun atölyelerin olması lazım. açıkçası bana evlenme teklifi edilecek olsa gidip marketten alınan bir yüzük yerine o yüzüğü takacak adamın kendi tasarlayıp ürettiği yüzüğü takmayı tercih ederim. pırlantaymış, bilmemkaç karatmış boş bence.


  • kayranin kedisi  (15.05.13 23:35:21 ~ 23:35:33) 
İstediğin kadar araştır renk, berraklık olarak satın aldığın şahıs sana ne derse ona inanmak zorundasın, yok ben anlamak istiyorum diyorsan bir ay kursa gideceksin ( 3 ay önce bitirdim ben :)
Güvendiğin, tanıdığın bir kuyumcu varsa ondan almak senin için en mantıklı çözüm, böyle bir seçenek yoksa burda markalar devreye giriyor Atasay, Zen vb. onların marjları da öyle bir marj ki yani neyse:)
Bütçen önemli paşam, en önemli şey.
  • charlesbukowskiineksi  (15.05.13 23:35:22) 
evlilik teklifi için ille tek taş alman gerekmez, hele de minimalist düşüncede bir kadın demişsin, bundan 20 sene önce türkiyede tektaş mı vardı, benim anam babam incecik altın alyansla evlenmişler, babam o yüzükle hem teklifi yapmış hem nikahı kıymış, 35 senedir gül gibi geçinip gidiyorlar tektaşsız:D
sorunun cevabı bence kuyumcu, bir de damar geçen, çatlağı olan taşlarda fiyat baya azalıyor, kimse de kuyumcu merceğiyle bakmayacağına göre, sembolik olduğuna göre öyle bir şey bulursan al.

  • alice practice  (15.05.13 23:36:19) 
Pırlantanın içinden " damar " geçmez paşam :) Aman diyeyim bi' yerlerde söyleyip de güldürme kendine.


  • charlesbukowskiineksi  (15.05.13 23:40:58) 
sevgilinle beraber blood diamond izle :)


  • freebird5406_2  (15.05.13 23:48:07) 
Tektaş değil safir, yakut gibi taşı olan bişi alabilirsin zarif olarak, anne işi olanlardan değil yani. Eğer pırlanta sevmiyorsa benim gibi daha iyi olur. Ha, benim safir yüzük de kutuda duruyor, sadece anlamı var. Takmıyorum, benim için fazla şık. Bazıları parmağından çıkarmaz pırlantasını, ben kot tişört insanı olarak takmıyorum. Gerçi biz karı koca alyans da takmıyoruz tabii.

Direkt soruna gelecek olursak, atasay'dan alma mesela. Aynı yüzüğü daha orta seviye bir dükkanda çok daha ucuza bulabilirsin. Tabii sertifikalı falan.
  • whoosie  (16.05.13 00:20:38) 
roberto bene'den al, kuyumcudan pırlanta alınmaz. telefonda istediklerini sorabilirsin sonra web sitesinden satın alabilirsin, hem daha uyguna gelir.


  • tiny penny  (16.05.13 17:31:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.