[]

Kiracıya Sıkıntı Yaratmak

Beyler selam. 6 ay önceden söylememize rağmen kiracımız evden çıkmıyor. Haziran'ın sonunda evleniyorum ve sap gibi ortadayım. Görünen o ki kiralık eve çıkıcaz biz de. Ama bu hayvan herifin yaptığını yanına bırakmak istemiyorum. Her türlü rahatsız edici taciz fikrine açığım. Var mı yaratıcı fikirleri olan?




 
onun yerine aranızda kira sözleşmesi varsa/ya da kira ilişkisini kanıtlayacak bir şey varsa örneğin kirayı banka hesabınıza yatırıyorsa tahliye davası açın, devlet cebri olarak kişiyi tahliye eder, kira borcu varsa da borcunu ödeyene kadar eşyaları üzerinde hapis hakkınız olur, hem de mahkeme masraflarını sonunda o öder.


  • alice practice  (15.05.13 22:16:29) 
O ayrı. Onu zaten yaptık. Ama beni polis bile çıkartamaz ben istemeden diyor. Biraz rahatsızlık vermek lazım ama nasıl?


  • aradaki uzaklik  (15.05.13 22:23:09) 
kitabına uygun iş mi yapıyorsunuz? kira sözleşmesi devam etmiyorsa eğer sizin yapmanız gereken sözleşme tarihinden 1 ay önce ona noterden ihtar çıkarttırmaktı. eğer çıkarttırmadıysanız şu an o sözleşme de otomatik olarak yenilenmiştir ve de kalmaya hakkı var. onun dışında sözleşmesi geçerli olan adamı çıkarabilmek için hukuksal bir yolunuz yok. taciz yoluna falan da girmeyin derim, siz zararlı çıkarsınız.


  • not for sale  (15.05.13 22:30:51) 
"beni polis bile çıkartamaz ben istemeden diyor"

bu abi taşaklı biri mi? kanun var lan ortada. adamı alır sike sike çıkartırlar. kendi evine mi giremeyeceksin lan sikerler. kim bu herif? git savcılığa suç duyurusnda bulun.
  • sen git ben geliyorum  (15.05.13 22:32:09) 
o filmde evin prizlerini bile sokmustu ev sahibi :). kontrat ondan yana su anda sanirim. oyleyse adamla samimi bi sekilde konus. olmazsa kaba kuvvet


  • 102030  (15.05.13 22:43:11) 
ben istemeden polis bile çıkaramaz ne demek? dava sonuçlandı mı? bu sürede kirayı ödüyor mu? sözleşme tarihi ne?ihbar gönderdiniz mi? bir de ille rahatsız etmek istiyorsanız, kapıcıyı tembihleyin evimi işgal ettiler diye, ya da sevdiğiniz bir komşu varsa onu, her sabah her akşam vanadan suyunu sigortadan elektriğini kapatsın. faturalar sizin üzerinizeyse, gidip elektriği suyu direk kapattırabilirsiniz, borcu yoksa.


  • alice practice  (15.05.13 23:07:59) 
çok sinirlendim şu an...


  • manyak  (16.05.13 00:07:02) 
Adam beni polis bile çıkartamaz diyorsa kaba kuvvet ne çare bu adama çok ilginç ya neden evden çıkmak istemiyorlar sebep ne yanı çok mu az çokmu ucuz sizin evin kirası acaba ya da ne bileyim acaba eve ölü fln mı gömdüler ya da yasadışı bir iş içinmi kullanıyorlarda ortaya çıkacak diye böyle yapıyorlar anlayamadım kı 6 ay önceden söylenmiş demek ki en kötü 3-4 ay sonra zaten sözleşmen bitiyor sike sike çıkacaksın işte bir emlakçıya gidip 500-600 neyse verip ev mi bulamayacak mesela adamın 8 tane çocuğu anası danası olur eve 15 kişi dalacak olurlar ev sahipleri kiraya vermek istemez böyle tiplere evini böyle bir tip de ev mi bulamıyor acaba
KÖYDEN YARIN MI GELMİŞ ÇOK ARADINIZMI BUNU SİZ?

MAHALLENİN GENÇLERİNİ TOPLA KAPIDA BEKLE AKŞAM İŞTEN EVE GELİRKEN BİR DALIN BU ABİME AĞZINA SIÇIN SONRA PAŞA PAŞA ÇIKAR 1-2 GECE NEZARETTESİNİZ AMA O KESİN.

BİRDE bunu dikkate al es geçme
Apartmanda kaç kişi var kaç komşunuz tanıdığınız var bilmiyorum apartmanda imza toplayıp çok hızlı biçimde attırırsınız. Apartmanın huzurunu bozuyorlar ben önemli değilim komşularım şikayetçi dedinmi imzalı olarak devlet zorl çıkartır.
  • netadam  (16.05.13 00:54:21) 
Büyük şehirde Köyden yarın gelmiş tiplere pabuç bırakmaktan bıktık artık yaka silktik lanet olsun.


  • netadam  (16.05.13 00:55:18) 
noterden ihtarname çek, fuzuli işgal davasını aç dostum


  • joe dalton  (03.01.14 11:12:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.