Bu pda'i kullanırken kulaklığından bir süre sonra ses gelmemeye ve kendi kendine kapanmaya başladı, garanti süresi içinde HP teknik servisine götürdüm ancak sıvı teması bahanesi ile garanti kapsamı dışında değerlendirdiler. Anakart ve pil değişmesi gerekiyor diyerek 375 dolar + kdv fiyat çıkartdılar
Bu pda'i kullanırken kulaklığından bir süre sonra ses gelmemeye ve kendi kendine kapanmaya başladı, garanti süresi içinde HP teknik servisine götürdüm ancak sıvı teması bahanesi ile garanti kapsamı dışında değerlendirdiler. Anakart ve pil değişmesi gerekiyor diyerek 375 dolar + kdv fiyat çıkartdılar, alet zaten almaya kalksan 400 eder(di). Bunu daha ucuza tamir edecek bir servis biliyor musunuz? Aslında hiç memnun değildim, kullanırken acı çekiyordum resmen ama hırs yaptım bi kere.
İstanbul bu arada
0
İstanbul dışındaki bir servisi denesen? Bildiğim kadarıyla Ankara, İzmir ve Bursa'da da var HP servisleri. $375 + KDV'den daha mantıklı olacağı kesindir yol parasının.
0
metal revolution
(
19.02.09)