[]

Altunizade Mah. Aziziye Sk. Nasıl giderim?

Taksim'den gideceğim, otobüs dolmuş filan geçer mi oradan ya da yakınlarından? Haritadan baktım da tam çözemedim, Marmara Üni. hastanesi filan var yakınlarında ama bana toplu taşıma ile tarifi gerekiyor. Bilenler yardımcı olabilir mi acaba?




 
taksim'de 129T'y bin. Altunizade'de Millet Bahçesi durağında in. Sonrasında yürümen gereken 500 metrelik bir mesafe var.

edit: kuşbakışı 500 metredir dedim ama yürüyerek 1.5 km sürüyormuş. 15-20 dakikalık yürüme mesafesi. kroki de vereyim.

goo.gl
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (15.05.13 16:10:35 ~ 16:12:23) 
metrobusle gelirsen acibadem duraginde inip merdivenlerden cikip once yukari 25-30mt sonra sola dogru 250-300 mt yuruyus mesafesinde link veremedim ama resmi ekte

i.imgur.com
  • exlibris  (15.05.13 16:11:44 ~ 16:21:06) 
@exlibris oradan yürüyüş yolu olduğuna eminsiniz değil mi? Haritadan sanki yol yok gibi görünüyor gibi.


  • tubaya  (15.05.13 16:20:50) 
ex'in verdiği yerde yürüyüş yolu var ama 1.1 km tutuyor. 500 metre fark var, tercih sizin. ikinci seçenekte bir kaç araç değiştireceğinizi de göz önüne alın derim.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (15.05.13 16:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.