[]

avrupa yakası - first date için mekan

ilk defa buluşulacak kızı götürecek, rahat, nezih mekan öneriniz lütfen.

istanbulu az bilen bi insanım. bikaç kere gitmişliğim olduğundan, florya ya da büyükçekmece sahil var kafamda ama oturalacak cafe, restoran bilmiyorum. avrupa yakasında olması yeterli. bir de muhtemelen yeri yolu sıfırdan keşfedeceğim, park yeri sorunu az olan semt ve/veya oturulacak mekan olursa ne iyi. deli gibi avm var her yerde ancak yemekten içmekten sonra ya da önce kalkıp yürümek için güzel sokaklar ya da sahil olsa diyorum. ondan yukardaki opsiyonlar ya da bakırköy geliyor aklıma.

duyuruda aradım bazı keywordler ile tatmin olmadım. tecrübeleri merak ederim.
teşekkür

 
- eftelya
- leb-i derya
- karaköyüm restaurant
- tarabya bigchefs
- 360
  • [silinmiş]  (15.05.13 10:34:10 ~ 10:34:22) 
Restoran olarak soruyorsaniz yesilkoydeki durumcu baba tam istediginiz gibi rahat rahat sohbet etmeye cok uygun, nezih bir mekan. Yemekleri de cok leziz :p Yesilkoy sahile de yakin sayilir arabayla, yedikten sonra sahile yuruyuse gidebilirsiniz.


  • bili  (15.05.13 10:49:24) 
Bakirkoy'de cok mekan bulursunuz belki ama sahil olayina orada hic girmeyin. Florya'da da epey restaurant var ama yas ortalamaniz kac, sizler icin agir kacar mi, emin olamadim. Bu saydiklariniza yakin Yesilkoy var restaurant, cafe&bar, sahil uclusunun kesistigi. Hem de Bakirkoy'e oranla bir parca daha nezih olan (Haftasonu olmamak kosuluyla).

Buyukcekmece de sakindir su siralar, sahilde Marmara Restaurant var, Turna Restaurant var balik yiyebileceginiz, isterseniz raki icebileceginiz (ilk bulusma icin uygun olur mu? Bence olur ama sizce olmayabilir.). Hemen denizin dibine masalar atiyorlar, o atmosfer fena degil. Yakininda bir otopark bulunuyor, otopark olmasa bile sahile inmeden park edebileceginiz yerler var.

Ama yine de Yesilkoy'e gidin ya, daha uygun sanki ilk bulusmaya. Balik seviyorsaniz orada da balik restaurantlari var hem (Taktim, zorla balik yedirecegim size).

Son olarak iyi eglenceler, umarim guzel vakit gecirirsiniz.
  • eski kafasi gidiklerdenim  (15.05.13 10:56:41) 
boşver bakırköy'ü hele ki sahil şeridini es geç. avrupa yakasında sahil şeridinde yürüyeceksen ortaköy, istinye, bebek, kireçburnu taraflarına gitmen lazım.
galata konak cafe'ye götür. manzarası muhteşemdir. sonrasında galata kulesine çıkın. sonrasında eski binaların arasından istiklal'e kadar yürüyün. istiklal'i gezersiniz. istiklal'de mekan da çok, gezecek yerde.
ille de sahil diyosan galata'nın oradan ortaköy taraflarına geçin derim.
  • elma salyangozu  (15.05.13 11:01:22) 
www.cafenar.com

@elma salyangozu
konak'a gitmek için arabayı muhtemelen taa taksim meydana bırakması gerekir ki galatanın oralarda park yeri zor.
bi de sahile inmek dert vs.

en iyisi ortaköy taraflarından sahilden dvm etmek.
  • demoniclewinsky  (15.05.13 11:48:28) 
yoo hemen köşesinde otopark var, genelde boş oluyor ama kasamam derseniz karaköy'deki katlı otoparka bırakılır o yokuştan iyi bir spor yapılarak da çıkılabilir:)


  • elma salyangozu  (15.05.13 11:52:58) 
florya- ibb tesisleri


  • pinkket  (15.05.13 14:38:35) 
Çok teşekkür. Önerilere bakıyorum şimdi. Bakırköyu iptal ettik. Ortaköyu cok severim ama toplu tasimayla gitmişliğim var oralara sadece. Bazı ironileri ayird edemeyebilirim durumcuye gidebilirim :)


  • annesütü  (15.05.13 20:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.