[]

Sabiha Gökçen'den Büyükçekmece'ye gece saat 10'da nasıl gidilir?

Arkadaşlar 10 gibi falan Sabiha Gökçen'e ineceğim ve oradan Büyükçekmece'ye gitmem gerek, fakat İstanbul'da ulaşım hakkında hiçbir bilgim yok. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler!




 
gidiş yolunu anlatmak ıstıyorum ama saat 10 da sabıhadan yenıbosnaya ulasıp buyukcekmece otobusunu yakalaman ımkansız gıbı. hatta ımkansızmı desem :(
12 gbı bıtıyor b.cekmece otobuslerı. en kotu ıhtımal. sabhıa gokcenden taksıme. ordan var ise sirinevler-ybosna dolmusu.
eger paranda var ıse sırınevlerden buyukcekmeceye taksı :Sss
taksı derken baya baya baya yazar.ben gorsem taksımetreyi kalpten gıderım.
  • tadutadu  (15.05.13 01:31:04) 
otobüsle kadıköy. metrobüsle beylikdüzü oradan taksiyle büyükçekmece. tahmini ulaşım süresi 3 saat


  • herman hesse  (15.05.13 01:34:31) 
@tadutadu yolu niye o kadar uzattın güzel arkadaşım?

şimdi sabihagökçenden metrobüse en yakın durak neresi bilmiyorum oraya çıkarsın hocam. metrobüs ile avcılar - oradan avcılardan tüyap beylikdüzüne gidersin. zaten tüyap ın aşağısı büyükçekmece. oradan da bi taksiye atla en fazla tutacağı 10 tl sana.
  • sivil admin  (15.05.13 01:35:41) 
sabiha gökçen'de havaşa binip uzunçayır metrobüste iniyorsun. metrobüse bindikten sonrasını herman hesse anlatmış. ta kadıköye gitmene gerek yok.


  • tescillimarka  (15.05.13 01:42:37) 
Çok teşekkürler arkadaşlar. Havaş-Uzunçayır yapıp hermanhesse'nin anlattığı şekilde devam edeceğim. Sağolun tekrardan.


  • ateslizenci  (15.05.13 01:47:04) 
SAbiha gökçen'den kadıköy daha doğrusu söğütlüçeşme. Oradan metrobüs ile son durak. tüyap tan da taksi ile büyükçekmece,yaklaşık 10 km . Cebinden minimum para çıkar.


  • denemebirikiüç  (15.05.13 01:54:31) 
bağı bahçeyi evi arsayı satıp taksiye binebilirsiniz.


  • erostrada  (15.05.13 09:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.