[]

ilk araç tavsiyesi

Merhabalar 17000 civarında bir araç bakıyorum ne tavsiye edersiniz ?

Teşekkürler


 
araçtan istediklerini yazsaydın daha iyi yardım ederdik. kçük mü büyük mü otomatik mi düz mü? ful paket mi ne istiyorsun?


  • inanmazsan inanma  (15.05.13 00:30:31) 
ilk araç dediğin için aklıma clio geldi çarparsan falan sağı solu çok para harcatmaz diye düşünüyorum.


  • cdiyez  (15.05.13 00:36:18) 
Valla araçtan anlamadığım için. Tecrübeli kullanicilarin yorum ve tavsiyesine acigim. Eli yüzü duzgun manuel bir arac olsun yeter .k


  • hayyam ara  (15.05.13 00:46:01) 
2000-2001 Opel Astra G kasa. Otomatiği var bizde. Sorun çıkarmadı çok şükür. Alman arabası. LPG'li olursa km ortalama 30-31 kuruş uzun yolda 23 kuruş yakıyor.
Bizde olanı CD modeli olduğu için 4 Airbag Klima Abs 2 kol dayama Elektrikli aynalar vs vs var. Bayağı dolu bir araç. 2.eli canlı. Temizini bulursan alabilirsin.

  • hicunutmam  (15.05.13 01:08:27) 
Nick The Cooper teşekkürler. Arkadaşlarda Nissan Micra tavsiye ediyorlar hatta araba alma fikrine bile buradan çıktım diyebilirim. Yorumlarınız için teşekkürler. Sahibinden de geziyorum sürekli bildiği tanıdığı İstanbul / Üsküdar dolaylarında araç satan kimse varsa bilgisini paylaşabilir :)

Herkese çok teşekkürler.
  • hayyam ara  (15.05.13 09:16:18) 
Clio +1

pişman olmazsın, öğrenirsin. yedek parçası sudan ucuz, heryerde var. çeyrek altın gibi, sıkılınca bozdur.
  • jadle  (15.05.13 12:33:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.