[]

bende salak arkadaş çok

şimdiki arkadaş da canı sıkıdıkça bileklerini kesip intihar ediyordu ama ölemiyordu bir türlü.
şimdi bu hanım kızımızın bilekleri façayla dolu ve o izlerden kurtulmak istiyor, biraz araştırdık buz terapisi diye bir şey var;
internetten biraz araştırdık ilk karşımıza çıkan suna dinç diye bir doktor.
bu kadını benim gözüm tutmadı çünkü kadın, buzterapisi.com, icetherapy.org, sindyestetik.com vs 50 tane domain alıp googleda üst sıraları parsellemiş, doktordan ziyade kayserili tüccar gibi davranıyor, bol bol televizyona çıkmaya çalışıyor, bir de üstüne kendini "tek temsilci" diye tanıtmış.

sonra bir de kamuran var aynı işi yapan, o da seda sayanın programına falan çıkmış.

bir de celalettin sever diye bir doktora ulaştık, o sanırım farklı bir yöntemle siliyor bu izleri. bu adamın kendini pazarlama derdi yok gibi, web sayfası falan açmamış ama forumlarda hep tavsiye ediliyor. ya süper guerilla marketing yapıyor ya da gerçekten iyi bir hekim.

şimdi bu kızı façalardan kurtaracak bir doktor ya da yöntem tavsiyeniz var mı? celalettin sever adını hiç duydunuz mu, nasıl bir adamdır kendisi?

 
zamanla geçmiyor mu onlar. güneşten uzak tutsun, dışarı çıkarken güneş kremi sürsün mutlaka.


  • patricia kitten  (14.05.13 23:00:33) 
(git: 598081)
belki?

  • sttc  (14.05.13 23:01:06) 
@patrişya olayların üstünden 5 sene geçti ama izler geçmiyor.. şu saatten sonra güneş kremi işe yaramaz...
@sttc sarı kantaron ve Contractubexle geçmez çünkü üstünden çok zaman geçti ayrıca izler çok derin.

  • de jure  (14.05.13 23:06:43) 
yakup avsar'in eşine (adını hatirlamiyorum su an) bi kiz arkadasim gectigimiz hafta oldu bu ameliyattan. 4bin lira verdi. bütün deriyi gerip,tek bi iz şeklinde kaldi. onun için de lazere gidicek belli bü süre,o iz de tamamen kaybolacak. arkadasim o iz kalsa bile onemli değil kaza gecirdim filan derim diyor.


  • slalom  (14.05.13 23:07:36) 
hocam şu yakup avşarın eşi hakkında biraz daha bilgi verseniz...


  • de jure  (14.05.13 23:16:14) 
hocam yakup avşar doktor zaten google a bakarsan istedigin bilgiyi bulabilirsin. eşiyle birlikte çalışıyorlar. yerlerini bilmiyorum malesef. ama baska sorunuz varsa arkadasima msj atar sorarim. perşembe görüşcez kendisiyle,foto ceker atarim işinize yararsa.


  • slalom  (14.05.13 23:18:40) 
hocam doktoru buldum zaten, bana operasyonla ilgili bilgi lazım..
ben size yarın 4-5 tane soru yollarım mesaj olarak, o soruları arkadaşınız cevaplandırısa çok iyi olur.. hatta fotoğraf varsa çok daha iyi olur.
teşekkür ederim.
  • de jure  (14.05.13 23:22:42) 
tamamdır


  • slalom  (14.05.13 23:28:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.