[]

evdekileri şehir dışına ikna etme

bu sene hayırlısıyla izmir/ankaraya yetcek kadar puan yapcam gibi.
fakat dolayısıyla istanbula da yetcek puan.
fakat evdekiler dışarı yollamamakta baya ısrarlı.
ama ben hem kendim hayatı öğrenme hemde bi nebze özgür olmak için şehir dışına çıkmak istiyorum.hatta ders çalışırken bile oraları hayal ederek çalışıyorum.açıkcası şu 2 gündür o konu kkonuşulduugndan beri çalışma hevesim kaçtı...
maddi durumumuz orta dereceli.yani ayda 400-500 yollayabilme durumları var.öyle çok karışma durumları yok ama tamamen serbest de değili.
nasıl ikna edebilirim sizce ?
yaş 20/erkek

 
sen şimdi çalış...
benim de başımda böyle bir dert vardı.
illa ablamın yanına gönderme hevesleri.
sınavdan baya iyi puan alınca ve daha iyi yerlerin tuttuğunu görünce hele bi de ben inat edince onlar da ikna oldu.
sen çalış onların çok da ses edemeyeceği bir puan al en güzel çözüm bu.
o zaman senin sözün daha çok geçiyor..
takma kafana..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (14.05.13 22:58:09) 
kafanda bi üniversite seç. şimdi değil ama puanlar tutunca. örneğin "ege bilmem ne mühendisliği"

anlat işte, bu okul güzel, yurt dışı imkanı var, izmir güzel, şöyle şöyle şartları var. inandır, hocalardan vs bahset. yerler.

yemezlerse istanbulda oursun.

istanbul da güzel hem. hatta daha güzel.
  • raki masasinin degismez adami  (15.05.13 11:09:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.