[]

Bebekler et yemek zorunda mı?

Kırmızı ya da beyaz et yemek zorundalar mı? Protein için sadece yumurta, süt ve balık yiyor olsalar yetmiyor mu?




 
bebek derken, aya/yaşa göre değişir elbet.
çocuk doktoruna sorun.

  • pinkket  (14.05.13 22:09:29) 
Bebek kac aylik? 9. Ayindan sonra normal aile sofrasina gecilmelidir. Kucuk et parcalari ve tavuk verebilirsiniz. Yesinlerki hem damak tatları alissin hem de sadece süt yumurtadan almamış olurlar proteini. :)


  • Coşgun  (14.05.13 22:11:16) 
et sadece protein alsın diye yedirilmiyor ki. et yemek zorunda değil elbet ama yese iyi olur. bizimki 9 aylık, biz yediriyoruz. tabii daha dört tane dişi var, pirzola vermiyoruz. çift çekilmiş yağsız dana kıymasından köfte yapıyoruz, çorbasına katıyoruz, haşlanmış tavuk göğsünü didikleyip çorbasına katıyoruz, ızgara somon zaten yumuşak onu diliyle damağıyla ezip yiyor. tatlara da alışması lazım. sadece protein olayı değil. vücudunun tolore edebileceği her şeyi yedirin ki alışsın. yani yedirmemenizin tek gerekçesi, vücudunun henüz o gıdayı kaldıramıyor olması olsun.


  • kibritsuyu  (14.05.13 22:39:17) 
protein için yeter de, B12'yi nereden alacak?


  • boo ya moon  (14.05.13 23:32:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.