[]

kadıköyde kiralık yer bulmak

Her kalabalık yerde olduğu gibi adam sikiyorlar ama öyle böyle değil. internette harabelere öğrenciye uygun ilanları vermişler. eli yüzü düzgün yerlere öğrenci istemiyoruz! diyorlar. dolayısıyla internetten, aradığım koşullarda bir daire bulamadım. bu işler tanıdık vasıtasıyla mı oluyor acaba? öğrenci olduğum halde eli yüzü düzgün bir yer kiralayabilmem nasıl mümkün olacak? yoksa şans mıdır? gezip dolaşıp kiralık afişlerindeki numaraları arasam daha mı iyi? umudu kesip başka semtlere mi yönelmeliyim? çünkü bütün işim gücüm dersim kursum kadıköyde. tecrübelilerden yardım bekliyorum.

Aynı zamanda varsa sizin olur, tanıdığınız bildiğiniz olur, eli yüzü düzgün bir apartman arıyorum.


 
en güzeli gezip dolaşıp, sahibinden kiralanan dairelere bakmak ya da beğendiğin semtteki kiracıları dolaşmak.


  • kaptan memo  (14.05.13 11:41:58) 
Gidip görüşmen gerekiyor, dolaşarak bulacaksın. Etrafımda bazı insanlar ev tutarken yalan da söylediler ev sahibinin güvenini kazanmak için ama ben hem hizmet alan taraf olup hem hizmeti veren karşısında eğilip bükülmeyi salakça bulduğumdan dümdüz direk anlattım meramımı. Nihayetinde bir tanesi güvendi, verdi evi.


  • Rochefort  (14.05.13 11:42:03) 
Sahibinden.com birinci adres. Ikinci olarak da emlakciya guven vermen lazim ki guzel evi ogrenci olmana ragmen sana versin. Emlakcidan korkmaya gerek yok. Sahibinden 900 tuttugun evi emlakci sana 800 e bulur paran her türlü cebinde kalir.


  • hacer ul esved  (14.05.13 15:26:15) 
emlakçıdan niye korkayım? asıl ev sahipleri öğrencilerden korkuyor.

ve deneyimlerim bana işkembeden salladığını söylüyor hacer. öyle güven falan yok. adamın umrunda değil zaten. emlakçı sana niye güvensin? asıl önce o parasına bakıyor.
  • idexo  (14.05.13 16:52:02) 
hala araıyorsanız, sahilde bir ev var. irtibat kuralım..


  • madik atak  (03.07.13 18:39:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.