[]

telefondan film izlerken

altyazıyı nasıl atıcaz içine?




 
4.bp.blogspot.com
hangi telefon? hangi işletim sistemi? hangi video player? ne tür uzantı? müneccim miyiz biz paşa bey?

  • hjarteblod  (14.05.13 00:05:21 ~ 00:05:45) 
genel olarak hepsi aynı yöntemdir diye düşündüm ne bileyim. galaxy s2 telefon. ayrıca bey değil hanım. cıks.


  • feykalade  (14.05.13 00:16:52) 
altyazıyı videoya gömme diye bir olay var onu bir araştır. gerisi de telefonun türü, player vb.'ne kalıyor.


  • bass solo take one  (14.05.13 00:32:22) 
filmin adıyla altyazı adı birebir aynı olunca; aynı klasörde bada olan samsung telefonum açıyordu.


  • saclarimdaki papatyalar  (14.05.13 00:41:04) 
videonun menüsünde altyazılar diye bir kısım var ama girilmiyor ben bu altyazı dosyasını zip olarak attım ondan mı gözükmüyor acaba? yani telefona atmadan önce altyazıyı gömmek zorunda mıyım illa?


  • feykalade  (14.05.13 00:41:21) 
Size garantili bir yol önereyim. "Format factory" programını indirip kurun. Programı açın. Seyretmek istediğiniz filmi sürükleyerek programa atın. Hangi formata çevirmek istediğinizi soracak. MP4 formatını seçin. Tamam'la çıkın. Programda adı gözüken filme çift tıklayın. Video ayarları açılacak. Profil kısmında divx360'ı seçin. Additional subtitle kısmına girip altyazı dosyasını seçin. Tamam'ı tıklatarak çıkın. Başla'ya tıklayarak gömmeyi başlatın. Karışık gözüküyor ama aslında 10 saniye sürüyor bu yazdıklarımı yapması.


  • foxmulder  (14.05.13 01:06:49) 
mx player kurun, android deki en cici video oynatıcı

altyazı gömmeyle uğraşmayın deli gibi ps3 değil bu,

video ve alt yazı isim aynı olacak uzantılar hari.

batmanbegins.mkv

batmanbegins.srt


şeklinde.
  • hedep  (14.05.13 03:12:53) 
format factory vardı da gömme işiyle uğraşmak istemedim açıkçası bu mx player olayı daha iyi sanki, peki altyazıyı zip olarak mı atayım yoksa içindekini mi atayım sadece?


  • feykalade  (14.05.13 11:48:09) 
>bey değil hanım
>altyazıyı zip olarak atıyorum

şimdi ne desem seksist gibi görüneceğim, neyse :p

hayır, telefonunuzun winzip'i olmadığı ve otomatik olarak çalışmadığı sürece zip kullanmamanız gerek. zip içinden dosyayı (muhtemelen .srt uzantılı) çıkarıp videoyla aynı klasör içine atın.
  • hjarteblod  (14.05.13 12:31:10) 
winzip var telefonumda yalnız


  • feykalade  (14.05.13 12:48:21) 
telefona zipli halde atıp telefonda zipten çıkartıp file manager'la video ve altyazının aynı dosyada olup olmadığını kontrol etmek mi daha pratik, bilgisayarda çıkarıp telefona atıp anında izlemek mi; siz bilirsiniz.


  • hjarteblod  (14.05.13 14:40:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.