[]

klima santralinden anlayan var mı acaba ?

merhaba arkadaşlar resimdeki klima santralinin neler içerdiğini çıkartabilecek var mı acaba... santral iki ayrı ünite gibi 1.ünite ise 2 katlı 2 tanede bacası var gibi, ikincisi tek ünite tek bacası var.

projesi elimde yok ondan koyamadım ama mutfakta emme ve basma sistemi bulunmakta(davlumbaz gibi)

sistem üzerinde 30 000 m3/h saat yazmakta ve çift borulu sistem...

bu sistem tasarlanırken bağımsız olarak çalısacak sekilde 2 adet 30 000 lik olarak tasarlanmış ama nasıl olduğunu anlayamadım...

hangi ünite nedir açıklayan olursa çok sevinirim...

edit: resimlerdeki tek sistem diğer resmi yükleyemedim...

 
hangi resim?


  • sttc  (13.05.13 22:57:07) 
yükledim :)


  • allahinadiylaoku  (13.05.13 22:59:35) 
en solda fan var. üstten hava emip basıyor. sonraki hücreye gönderiyor. sırayla soğutma / ısıtma > nem alma > nemlendirme > ikincil ısıtma ardından diğer davlumbazdan yukarı basılıyor.


  • sttc  (13.05.13 23:00:36) 
şimdi benim anlamadığım nokta, mahale(havalandırılan) doğru giden üç kanal var toplamda ve resimde koyduğum ayrı ayrı ve bunların arkasında bunlardan bağımsız tek ünite var onunda baca çıkışı filan mevcut ama bu kadar uzun değil sadece fan gibi duruyor.

mahale hava basan yani emiş yapan bu resimdekleri ve ve mahalden hava çeken o söylemeye çalıştım tek kısım değilmidir.

birde bu resimde üstteki kısım ayrı çalışan bir bölüm değilmi ?
  • allahinadiylaoku  (13.05.13 23:11:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.