[]

Dandik Kemer

başlık garip oldu ama şimdi koçtaş'a gidip malzemeleri alıp, şu yanda gördüğünüz raf sistemini yapayım diyorum. ucuza kemer nereden bulabilirim? cevahir'deki koçtaş'a gideceğim bu arada, orada hangi mağazada bulabilirim?




 
erkek kemeri almayın, eskitme ince kadın kemeri alın bari. boyu da uzun olsun, fazlasını kesersiniz. en ucuz kemer de lcw, collezione vb.de vardır.


  • 9kuyruklukedi  (13.05.13 17:48:44) 
güzelmiş yav. ben de yapayım. evde sahibini bilmediğim büssürü eski kemer var.. yeni kemerin başlangıçtaki sertliğini biraz sıvı yağ ile gidermen gerekebilir. sonra iyice temizlemek kaydıyla tabii..


  • ismail yk  (13.05.13 17:53:56) 
aslında ikinci el bulsam daha iyi olur görsel açıdan da ama nerden bulurum tabi bilemedim.


  • soso  (13.05.13 17:57:27) 
sözlüğe alinik ikinci el kemer ilani verip durumu izah et, 1-2 liradan bulursun. Ankarada olsan hediye vereyim dicem de istanbuldaymişsin.


  • yns  (13.05.13 18:11:16) 
aslında kemerle uğraşmayıp, başka bir şey mi yapsam diye de geçirdim içimden. duyuru bambaşka bir hal aldı ama bir resim daha yükledim, sizce hangisi? yani yeni yüklediğimin aynısı değil de, daha ufağını 1-2 tane yapabilirim. baya da beğendim valla, sanki eve daha da iyi uyacak gibi gözüküyor.


  • soso  (13.05.13 18:15:35 ~ 18:16:08) 
avcılara yakın olsan ben de verebilirdim aslında.
kemerleri kullanacaksan üstüne afili duracak malzeme lazım. fotoğraftaki sulama ibriği gibi mesela. biraz da ağır bir tahta olmalı.
petekli şeyi her türlü yaparsın. ilki daha salaş.
  • ismail yk  (13.05.13 18:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.