[]

Parmağımı arabanın kapısına sıkıştırdım

4 gün sargıda kaldı mosmor oldu şişti mişti ama şimdi ağrı sızı yok şükür iyi durumda. Tek problem bu tırnak kök tarafının çok az üstünden yanlamasına kırık durumda. Doktor yeni tırnak uzadıkça üst tarafı iteleyecek yukarı doğru ve kırık taraftan kurtulacaksın dedi bi daha da gitmedim.

Şimdi nolur bu tırnağın akibeti hiç bilmiyorum. Uzadıkça kessem düzgünce yavaş yavaş yenisi beklesem sorun yok ama alttaki tırnak uzamadan üst taraf düşerse nasıl olacak? boş et parçası mı gözükecek ordan düşündükçe bayılacak gibi oluyorum. Tırnak kaybedenler bişi söylesin nasıl olcak ya :S

-Diyelim ki üst taraf alt uzamadan koptu gitti mikrop kapmaması için yine mi sargıya alınması gerek?

 
başlıktan sonrasını okuyamadım yahu:) içim kötü oldu


  • benaslindayohum  (13.05.13 16:30:44) 
çok tırnak düşürdüm öyle et parçası gibi olmuyor daha sert bir yüzey oluyor orada ve genelde alttan yeni tırnak uzuyor ama ince bir tırnak tabakası gibi düşün, elleme kendi düşer o ve öyle kötü olacağın bir görüntüde oluşmaz merak etme.


  • lunedor  (13.05.13 17:05:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.