[]

hiçbir zaman gelmeyen posta kartları

duyuyorum bazen arkadaşlar yurtdışından posta kartı atmış oluyorlar, aylar yıllar geçiyor gelmiyor.

avrupa ülkelerinin posta servisinde kaybolma ihtimali çok az olduğundan ptt'den şüpheleniyorum, sanıyorum çoğu zaman eve getirme zahmetine katlanmıyorlar.

peki acaba bu posta kartları noluyor, biyerler istiflenmiş beni bekliyorlar mıdır?

çok üzülüyorum her seferinde, bu kaç oldu.

 
PTT bu konuda muthis sorumsuz, en azindan benim yasadigim yerdeki subesi oyle. Kimi zaman mektuplar aylarca bekliyor, ben gidip kendim aliyorum. Yaptigim tartismalarin ve yazdigim dilekcelerin haddi hesabi yok. Subeye gidebilir ve tepkinizi dile getirebilirsiniz. "Bize gelmemistir gelse getiririz" dediklerinde de pek inanmayin derim ben, hic de oyle olmuyor.


  • fotrsapka  (13.05.13 16:35:15) 
bu durum sadece beni buldu saniyordum ta ki duyuruyu okuyana kadar. Ablam italya'dan kart attiğini iddia ediyor aylar önce ama hala ulaşmadi. Ben de ptt kaynakli oldugunu dusunuyorum. Daha onceden de canta tipi cok eski ve degerli bir gramofonumu kargoda paramparca etmislerdi. Bunun yasal bir yolunu öğrenebilirseniz bana da mesaj atin lütfen.


  • yns  (13.05.13 18:31:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.