[]

taksim burger king tam olarak nerde?

cahilliğimi bağışlayın ama tam olarak nerde bu, nasıl gidilir otobüsle?




 
istiklal in hemen basinda. taksim otobusunun son duragi akm nin onu. akm tam arkanda kalarak karsiya gecersen gorebilirsin.


  • kenarortay  (18.02.09 18:27:21) 
otobüsle son durakta inin metro girisine dogru yuruyun, metro girisini gecip isiklardan karsiya gecin, 100 metre kadar isiklardan sonra yuruyun karsinizda Teras'i ufaktan cam kaplama ve onunde zibilyon tane bekleyen insan goreceksiniz, farketmemeniz mumkun degil.


  • kobrettii  (18.02.09 19:09:25) 
bir tane de galatasaray lisesinin karşısında var. ek bilgi olsun :)


  • ntfs  (18.02.09 20:06:26) 
istiklal caddesi nerede diye sorun. göstersinler. istiklal caddesi'ni gördüğünüz an zaten girişinde burger king de gözükür.

kafanız karışmasın, taksim burger king denilen mekan, galatasraay'ın ordaki değildir, direkt istiklalin girişinde olandır.
  • andy kaufman 2  (18.02.09 20:18:46 ~ 20:19:18) 
taksime gittiginde sorma sakın, gunun alay konusu oluverirsin bir anda.:) istiklalin girisinde.


  • scp  (18.02.09 20:19:58) 
meydana in az göz gezdir görürsün. ortalık yerde çünkü.


  • cha  (18.02.09 22:12:03) 
meydana yakın gloria jeans'i (böyle mi yazılıyordu?) sorabilirsin istersen. burger'ı da ona giderken görürsün zaten önünde istanbul nüfusunun yarısıyla beraber.

hani burger'ı sormak akm'yi sormaktan beterdir de o yüzden dedim.
  • burfak  (19.02.09 03:13:21) 
aha burda,

2.bp.blogspot.com
  • fa  (19.02.09 16:26:27 ~ 16:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.