[]

carte d'or kurabiye güzelinden çıkan nesne

şu 5 liralık küçük kutulardan yiyordum ki, plastik kelepçe gibi bir yüzeyi tırtıklı parmak boyunda plastik nesne çıktı içinden. şikayet falan etsem mi, kalan dondurmayı yesem mi kararsızım sizce napayım?
neyse yani, olmaz demeyin şansınızı deneyin size de çıkabilir:D



 
sikayetvar.com'a yaz: www.sikayetvar.com


  • rotten head  (12.05.13 20:13:36) 
şikayetvar bi boka yaramaz. sen carte dor destek numarasını filan bul arkasında yazar, oraya şikayet et. tüketici hakları gibi bi yere ya da.


  • mrz breezy  (12.05.13 20:19:02) 
bu baya baya insanı öldürebilecek cinstenmiş.
bence hukuki yollara başvurabilirsin.

  • berend  (12.05.13 20:20:51) 
hukuki yollarla falan uğraşma. türkiyede hiç bir şey kazanamazsın. bence doğrudan algidaya ulaş ve bu yaz ben ve ailem dondurmasız kalmak istemiyoruz de. inan evine dolap bile verirler.


  • ben smyrna  (12.05.13 20:29:45) 
şaka bir yana, içinden 5cmlik plastik çıkabiliyorsa daha neler düşüyordur da fark etmeden yiyoruzdur diye düşündüğüm için, zaten bir daha algida tüketmeyi düşünmüyorum.o yüzden eve dolabıyla da yığsalar plastik parçalı ve kimbilir daha nelerli dondurma yiyeceğimi sanmıyorum.


  • alice practice  (12.05.13 20:32:48) 
bunlar uretim bandinda uretilen urunler, dolayisiyla ambalajin kelepcesi gibi bir parca karismis ve hijyen disi bir sey de degil muhtemelen. zira ambalaji ile ayni materyalden uretilmis gibi.

ha corap ciksaydi sorun teskil edebilirdi ama bu bir uretim hatasi.

aldiginiz markete gturun yenisini verirler belki
  • exlibris  (12.05.13 21:40:04) 
sen eğer şikayet var a şikayet edersen sana bunu yapıştıracaklar. :D

Değerli tüketicimiz,

Tüketicilerimize, hem kendileri hem de diğer insanlar için yararlı markalar ve hizmetler sunarak, onların kendilerini iyi hissetmelerine, iyi görünmelerine ve yaşamdan daha fazla keyif almalarına yardımcı oluyoruz. İnsanların, dünya üzerinde küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmalarını teşvik ediyoruz.

İçinde bulunduğumuz hızlı tüketim ürünleri sektöründe, müşteri ve tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak KALİTELİ ve GÜVENLİ ürünler sağlamak amacıyla, tüm üretim yerlerimizde ISO9001 (Kalite Yönetim Sistemi), ISO14001 (Çevre Yönetim Sistemi), OHSAS18000 (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi), gıda üretim yerlerinde ISO22000 (Ürün Güvenliği Yönetim Sistemi) ve TPM (Toplam Üretken Bakım) uygulamaları mevcut olup, bu uygulamaların gelişmesi, iyileştirilmesi ve sürekliliği konusunda kesintisiz çalışıyoruz.
  • netadam  (12.05.13 22:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.