[]

n11.com`dan telefon almak??

Gencler bu n11.comdaki paralel ithalatcı firmalardan telefon almak mantıklı mıdır? daha once deneyimleyen oldu mu? örnegin s3 mini cep telefonu teknoloji marketlerde hala 800-900ken burada 650TL civarında..

n11.com
dan satanlar dubaibilişim, Gülcolor, Akıllıfit isminde firmalar olarak gorunuyor.. kullanıcı yorumları da henuz yeterince olgunlasmamıs anladıgım kadarıyla bu firmaların .. site yeni acıldıgı icin..

problem yasanır mı acep bu firmaları bilmedigim icin?? üçkağıtçı olabilirler mi ki? ya da bu tip saılan tlefonlar (kutuları acılmamıs oluyormus genelde oyle yazıyor) IMEI problemi falan cıkartabilri mi sonradan.. pasaport kayıtlı mı oluyor bunlar ki?

www.n11.com

 
3 kağıtçı değiller gayet yolluyolar orjinal telefonu.telefonlar paralel ithalat.kvk genpa falan değil işte mesela delta servis doğanlar servis tarzı yerlerden garantili kargoyla gönderiyosun garantiye.


  • aşksız prens  (12.05.13 14:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.