[]

şu illuminati mevzusu

bu olaya çok saçma bakardım, böyle komplo teorilerine takan birisi felan da değilim. şu aşağıda linkini koyacağım videolardan sonra insanın kafasında pek çok beliriyor ve video ciddi temeller üzerine yapılmış... yapmak için yapılmamış her şey ayrıntısıyla bulandırmadan anlatılmış. içi boş şeylerle hurafelerle dolu değil. bu konuya meraklı yada saçma bulmasına rağmen nedir ne değildir öğrenmek isteyenler için iyi olmuş, tabi bu video illuminatinin sadece müzik tarafını anlatıyor 17 part var. izleyenler varsa neler düşünüyor ? böyle bir dünyanın olduğu belli gibi.

tabi illuminati mevzusunun bokunun çıkmasının nedenleri var. halkın illuminatiyi elinde sihirli değnek olan bir şey sanıyor, isterse deprem yapar kıyamet koparır hani lan nerde kıyamet felan ya da hani lan bir şey yapacaklardı yapmıyorlar hala gibi cümlelerle sulandırdı o ayrı mevzu.

illuminatı bir sembol isim oldu, yani olan şey illa illumanitidir, böyle bir şey yok sadece böyle örgütlerin olduğu iddiaları en azından boş değil.


www.youtube.com

 
Daha fazla ve daha detaylı okuma isterseniz aha burada

michaelsikkofield.blogspot.com
  • jesterdvine  (12.05.13 09:38:49) 
1. dünyayı belli bir zümrenin yönettiği ya da yön verdiği ya da yön vermeye çalıştığı aşikar.

2. bu zümreye "dünyadaki petrol, silah ve medya organlarının % bilmem kaçına sahip" insanlar diyebilirsiniz.

3. bu kadar ciddi bir servete ve dolayısıyla 'güce' sahip insanların, dünyaya yön vermesi inanılmaz beklendik bir durumdur. ve şaşırılacak bir yan görmüyorum.

4. roma döneminde yapılan entrikaları bile düşünürsek, bugün bu kadar güce sahip insnalarca o entrikaların kat kat afillisinin yapılması da gayet basit ve anlaşılabilirdir.

(bundan sonrasını daha iyi okuyun)

5. ama bu oluşumu; michael sikkofield gibi tiplerin "şeytana tapanlar" "allahsızlar" vs. diye niteleyip çok keskin bir zümreye mal etmesi bu işi 'bilim kurgu' evresine getiriyor ve işin ciddiyetini azaltıyor.

6. yukarıda bahsettiğim zümre, 'yahudi' 'şeytana tapanlar' 'bilmem ne tarikatının müritleri' olmaz, olamaz, olmayacaktır. bu sadece işin ciddiyetini düşürür ve işi basit bir komplo olmaya daha fazla yaklaştırır.

7. bu bahsettiğimiz zümrenin, aptal 'subliminal' olaylarla uğraşıyor olması vs. de düşünülemez. bu da saçmalığın daniskasıdır.

8. bu arkadaşlar; sansür yaparlar, gerçekleri saptırırlar, teröristleri silahla besleyip saldırttıkları ülkelere de silah satarlar, istedikleri eğitimi verdirtirler, istedikleri teknolojiyi satarlar vs.

9. ama bu arkadaşlar; "zihin kontrolü ile dünyayı yönetme" yapmazlar, "şeytana tapınma aini için ülke yak"mazlar. ya da bunun gibi saçmalıklarla uğraşmazlar. bu sadece komik bir komplo kalıyor.

dediğim gibi; tarih boyunca 'bilinen dünyaları' belirli zümreler yönetmiştir. güce sahip olan zümreler, kiminin elinde para kiminin elinde ordular olmuştur. bu zaten son derece olağan bir durumdur. bugün de belirli zümreler, sahip oldukları gücü daha fazla yönetebilmek için kullanmakta.

ama bunu illuminati vb. saçmasapan isimlerle adlandırıp bir şeylere tapan bir tarikat olarak göstermek komik ve basit.
  • kamera motor  (12.05.13 09:49:34) 
Fazla fantaziye kaçmadan düşünerek dünya üzerinde bir etkileri olduğu aşikar. Bunun suyu Türkiye'de çıktı incisözlükle beraber. Önceden kimse bilmezdi böyle şeyleri. O site açıldı sonra bu olaydan 14,15 yaşlarındaki çocukların bile haberi oldu.

kamera motor +1

Dediği gibi fantaziye, bilim kurguya kaçmamak lazım. Çok saçma yorumlar dönüyor. Yok aslında yapılacakları şeytan belirliyormuş, onlar gidip uyguluyormuş. Yok en başta 3 tane haham varmış. Birde bir komedi var doları basıyorlar diye dönüyor, Fed onların falan. Be kardeşim merkez bankaları da bildiğin garanti, yapı kredi gibisinden bankalar. Paran varsa git TC Merkez bankasının hisselerinden al cebindeki parana göre. Evet sen evet evet patos64! İstersen gidip alabilirsin. Şöyle git 1000 liralık al. Kar getirmez tabiki ama en azından merkez bankasının hissedarıyım diye hava atabilirsin:)
  • secilmis uye  (12.05.13 11:42:20) 
öyle çok derinden inceleyecek kadar vaktim yok bu olayı ama bir ara bakmıştım neymiş bu diye de, kamera motor'un dediklerine katılıp, diğer fantastik olaylara pek de inanmıyorum. mesela el desaparecido'nun dediklerine büyük saygım var, yazdıkları ilgi çekici de, ancak özellikle müzik olayında biraz fazla abartı yok mu? en azından bu işle ilgilenen biri olarak, bu konuda bir şeyler söyleyebilirim. eğer gerçekten böyle bir güç, müzik üzerinde etkiliyse, neden eskisi kadar efsane diyebileceğimiz isimler çıkartamıyor bu güç, ki bu sayede daha geniş kitleleri kontrol edebilsinler?

bir de bu güç öyle bir güç ki, yapılan popüler müzikler laboratuvarlarda yapılıyormuş. müzik teorisini biraz bilen biri, popüler müzik yapmayı kafasına koyduysa, insanların hangi arkorlarda, geçişlerde, hangi aralıklarda, ne tür cümleler ya da cümleciklerde ne tepkiler verir, bilir, buna göre yazar. bu çok uzun zamandır olan bir şey zaten, öyle gizli saklı bir şey yok ortada yani. kompozisyon kısmından ayrılıp, biraz daha ses fiziğine girersek de psychoacoustics denilen bilimsel çalışmalardan söz edebiliriz. bunu oturup çalışan biri, hangi frekansların, hangi ses lokasyonlarının, akustik bir takım illüzyonların, ne denli insan kulağına ve beynine olan etkili olabileceğini bilir. bunun için öyle süper bir güce, ya da laboratuvarlara falan ihtiyaç yoktur.

müzik piyasası tamamiyle kabuk değiştirmiş durumda, 10 sene önceki büyük plak şirketlerinin egemenliği yok artık. hele ki sony music demişsin. sanki tüm plak şirketleri sony music çatısı altındaymış izlenimi vermişsin, ki çok büyük bir yanılgıdır. onların devri eskidendi, columbia records zamanında biraz daha ön plandaydı, şu zamanki müzik piyasasında ne sony music'i? belki her ülkede sony gibi ayağı yok ancak onlardan daha geniş kitleye hitap eden isimlere sahip plak şirketlerini kendi çatısı altında tutabilen umg (universal music group) deseydin biraz daha mantıklı olurdu. neyse ne diyorduk? artık büyük plak şirketlerinin dönemi bitti diyordu. bir insanın müziğini tanıtması, pazarlanması için koca şirketlere ihtiyaç yok. yurtdışındaki çoğu büyük stüdyo bir bir kapanmaya başladı. artık büyük şirketler yerine, ufak, düşük bütçelerle kurulmuş, bir takım plak şirketleri ürüyor ortalıklarda. plak, cd gibi fiziksel objeler de yerini dijitale vermiş durumda zaten.

yani demek istediğim tamamiyle kabuk değiştiren bu müzik dünyasını, alttan alta, sinsice kontrol eden gizli bir güç olabileceği düşüncesi bana saçma geliyor. eğer böyle bir şey olsaydı, müzik piyasasını biraz daha farklı yöne itmeyi düşünürlerdi. müzikle içki içilmesi falan ise, tarih boyunca yaşanan bir şey sonuçta, pazarlamayla falan alakası olduğunu düşünmüyorum. hele ki sigarayla, şarkı süresi karşılaştırması baya komik olmuş, kusura bakma. ama dediğim gibi onun dışında, saygı duyuyorum elbette, önemli olan da bu heralde?
  • soso  (12.05.13 13:18:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.