[]

Nasıl mutlu görünürüm?

Son zamanlarda iş arkadaşlarım tarafından sık sık "sen çok mutsuz görünüyorsun" cümlesini duymaya başladım. Aslında ben mutsuz değilim, son 2-3 haftadır herşey yolunda gidiyor, sağlık yönünden de herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, istediğim şeyler bunca zaman sonra (25 küsür yıl geçtikten sonra) rayına oturmaya başladı.

Kafa dengi olan arkadaşlarımla yeri geldiğinde ciddiyetle çalışıyoruz ama yeri geldiğinde de gırgır şamatayı eksik etmiyoruz hayatımızdan. Bunlara rağmen halen "sen mutsuzsun" diyorlar. Ne yapayım da bu düşüncelerini kafalarından sileyim?

Not: Gelecek her cevabı değerlendirip, er ya da geç tik ile kavuşturacağım o cevapları..

 
bazı insanlar moral bozmayı seviyolar heralde.niye böyleler anlamıyorum.mutluyken mutsuz ediyolar insanı.


  • rock n roll  (12.05.13 00:31:24) 
yeterince vitamin almıyorsanız yüzünüz cansız, soluk görünüyordur. gözaltı morlukları da aynı şekilde bir izlenime neden olabilir, beslenmenize dikkat edin, bir de gülümsemeye alıştırın kendinizi.


  • alice practice  (12.05.13 00:35:36) 
mutsuz değilsen değilsindir. üzerinde duracak bir şey yok. normal ol.


  • girl in a coma  (12.05.13 00:41:51) 
Kafalarından neden siliyorsun ki? Sen öylesin ve zaten mutlusun. İnsanlar farkında olmadan birbirlerinin psikolojileri ile oynamaya bayılıyorlar...

Not : Ya bu tikler ne işe yarıyor?
  • Nocturne  (12.05.13 00:48:10) 
iş yerinde canın sıkılıyorsa mutsuzmuş gibi görünebilirsin.


  • siyah kan  (12.05.13 01:05:15) 
enerjisi olmayan, heyecan içinde olmayan, meraklı gözlerle bakmayan, etraftaki monoton işlerden etkilenmeyen, yanındaki insanları eğlendirme amacı taşımayan, kendi halinde, acaba mutsuz mu görünüyorum lan diye endişe içinde olmayan, her espriye gülmeyen, haftasonları tüm yorgunluğu ve sıkıntısını sanki geride bırakacakmış gibi delice eğlenmeye çalışmayan, histerik modda olmayan, kapı gıcırtısını bile fırsattan bilen biri olmayan herkese aynı etiketi vuruyorlar. "sen niye mutsuzsun, derdin ne, paylaşsana".

gidin lan işinize. benden önce sen kendini sorgula.
  • sttc  (12.05.13 09:07:51 ~ 09:08:21) 
  • saruwatari  (12.05.13 22:38:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.