[]

nikah hediyesi

haftaya bir arkadasim evleniyor. dügün olmayacak, önce belediyede nikah kiyilacak, daha sonra hep beraber yemege cikilacak. taki merasimi olacak mi bilmiyorum.
kendisi daha önce de müstakbel damat ile ayni evi paylasiyordu ve gözlemleyebildigim kadariyla eksik ev esyalari da yok.
bu durumda ne hediye edilir hic bilmiyorum. daha önceden de nikah tecrübem yok. cicek mi, altin mi.. fikirlerinizi bekliyorum.
tesekkürler.

 
nikahta imza işleminden sonra salona geçip para, altın takılır. eve hediye alsanız ihtiyaçlarından emin olamazsınız. sorunca da bir şey lazım değil diyolar genelde. altın ya da para takın bence, borç, taksit varsa makbule geçer.


  • pyro clustic flow  (18.02.09 14:58:24) 
altın alırsın. bozdurup istediklerini alırlar.
takı töreni gibi bi durum olmazsa evlerine giderken götürürsün.
onların da en çok hoşuna gidecek şey olur diye düşünüyorum
  • d e j i n  (18.02.09 14:58:30) 
victorias secret ?


  • bryan fury  (18.02.09 15:08:31) 
Bence de altın, yakınlığınızın derecesine göre çeyrek ya da yarım olabilir. O kalabalıkta sizin de bir hediye verdiğinizden emin olmalarını istiyorsanız kutusunun içine adınızı yazarak gelinin torbasına falan atabilrsiniz. Biraz hödükçe geliyor ama son zamanlarda sıkça uygulanıyor bu yöntem.


  • sui  (18.02.09 15:20:48) 
takı merasimi olmazsa olmazdır ama nikahta dugunde oldugu gibi gelinligin uzerine raptiyelenmis para ve altın yıgını olmuo. gelin torbası dıye bı sey var icin bırakıveriosun hemen anlık akıntıya kapılaraktan :D kutu ıcıne ısmı yazma kısmını en ıcten mutluluk dıleklerımle xx seklınde bır klişe ile gerceklestırırsen ısın hodukluk kısmını da bertaraf etmıs olursun hıc sıkıntı olmaz. umarım kendı nıkahında da gelecek ve de para/altın getırecek olanın bol olur :)


  • schenardi  (18.02.09 20:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.