[]

Kedi Ne Yer?

Selamlar.

Bizim apartmanın içinde ve çevresinde takılan bi tane kedi var. Çok cana yakın, acaip sevimli bir şey ama evdekiler istemediği için eve alamıyorum. Ben de binada besliyorum kendisini. Şimdi yine acıkmış, kapıda miyavlıyor. Normalde ben buna salam, ton balığı, süt falan veriyordum ama üçünden de kalmamış evde. Ne yer kedi bunlardan başka? Ekmek, kuruyemiş, birkaç sebze meyve, peynir, yoğurt falan var. Bunları yemez dimi?


 
süte ekmek doğra.
edit: sonuna gelene kadar başını unuttum. yoğurda doğrayıver.

  • 9kuyruklukedi  (11.05.13 22:26:57 ~ 22:59:45) 
yoğurt verebilirsin, ama soğuk olmasın. istersen ekmeği yumuşatıp da verebilirsin yanında.


  • wh questions  (11.05.13 22:28:11) 
süt yok diyorum sen süte ekmek doğra diyorsun.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (11.05.13 22:28:20) 
peynir yer. süt yoksa yoğurdu sulandırıp bir dene derim.


  • oğlum çok zor lan  (11.05.13 22:28:44) 
yarın migrosta mamalar %40 indirimde. yakında varsa bi uğrayın da ziyafet çeksin yavrucaklar :)


  • seyirdefteri  (11.05.13 22:28:57) 
Üstad, salam süt ton balığı ile beslenen kedi çok aç kalmadıkça o ayarda yiyeceklerden başka birşey yemez. Çok aç kalırsa ancak başka şeyler yiyebilir. Normalde ben olsam bahsettiğin şeylerden vereceğime evde ne pişerse ondan verirdim.

Yemeklerden arta kalanlar vs. olabilir.
  • Nocturne  (11.05.13 22:30:36) 
sütten ziyade yoğurt yer kediler zaten. ekmek ile yoğurdu karıştır. kuruyemiş de ezip koy karıştır hatta biraz. ver bakalım yiyecek mi.


  • cthulhu  (11.05.13 22:33:02) 
Yoğurdu azıcık sulandırıp minik minik ekmek doğrayıp verebilirsin evet. Ama çok soğuk yoğurt verme, direk dolaptan çıkarıp verme yani, azıcık ılık olsun.
Bir de yumurta varsa, hafif haşlayıp soğumasını bekleyip onu da verebilirsin, yine bölerek tabi.
Peynir beyaz peynirse verme.
  • buff  (11.05.13 22:36:16) 
yenir, haşlanmış yumurta, yoğurt içine doğranmış ekmek yerler. çöpten beslenen hayvan çok seçici değildir zaten.


  • alice practice  (11.05.13 22:50:22) 
Peynire bayılıyolar. Biz emziren anneyi peynirle beslemiştik bi şey yokken, yavruları da gidip gelip yalıyodu peynirleri. Böyle durumlar için kuru mama bulundurmalısın evde, bi şey yokken verirsin bi tek.


  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (11.05.13 22:54:04) 
yoğurda ekmek doğra.bide yumurta varsa onu da verebilirsin.benim kedim yiyodu.çiğ veriyodum ben.pişmiş de olur.


  • rock n roll  (11.05.13 22:58:22) 
makarna, yumurta, peynir, her tür et. ama küçük parçalara ayırmadığın sürece suratına bakmazlar isterse de en leziz et olsun. bi de salça soslu makarnayı falan kokusundan dolayı yemeyecekler diye endişe ediyosan üzerine bi yumurta kır ve karıştır. bayılırlar çiğ yumurtaya.


  • mrz breezy  (11.05.13 22:58:40) 
Saydıklarının dışında kilosu 4 ile 5 tl arasında değişen açık mamalara alıştır. rahat oluyor beslemesi.


  • false pretension  (12.05.13 00:01:52) 
haşlanmış yumurtanın sarısını yer. beyazını da yer belki, kediye göre değişir.

süt verme. süt ishal yapar. inek sütü fazla şekerlidir ve kediler o laktozu sindiremez.

benim kedilerim salçasız/soğansız/baharatsız veya az salçalı/baharatlı/soğanlı olursa makarna, bulgur, pilav, yeşil fasülye, nohut da yiyolar.

marketten tavuk ciğeri al mesela, imkanın varsa azcık haşla, suyunu dökmeden öylece dolaba koy. günlerce yeter o. suyunu da severek içerler.

cidden bi faydan dokunsun istiosan mama da alabilirsin. ciddi anlamda ilgileniceksen mesaj at, sana mama için link atiim.
  • davsan  (20.05.13 02:18:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.