[]

bozuk ürün değişimi

www.vatanbilgisayar.com şu ürünü 10 gün önce vatandan aldım. dün yanlışlıkla laptop dun kulaklık girişi yerine mikrofon girişine hoparlörü taktım. sebep bu mudur bilinmez ama benim sağ hoparlör çalışmaz oldu.çok az ses çıkıyor.şimdi ürünü değiştirmeyi düşünüyorum.
1)kullanıcı kaynaklı bir hata olabilir mi? yani mağazaya gidince çalışırsa garip olur şimdi
2)ürün hatalı ise değiştirip yerine aradaki farkı ödeyerek şundan almayı düşünüyorum. www.vatanbilgisayar.com sorun çıkar mı?


 
1) bilemiyorum nedeni elbet olabilir ama götürün bir baktırın. gerçi vatan direk merkeze yolluyor hiç ellemeden galiba.


  • dambil  (18.02.09 13:50:20) 
vatan bilgisayarın ürün değiştirme süresi 1 hafta olması lazım, sözleşmelerinde öyle yazıyordu en azından. Ürün hatalıysa ya ürünü tamir edecekler yada size aynı ürünün yenisini vereceklerdir. kullanıcı hatasından dolayı bozulmuşsa -ki yanlış girişe taktım derseniz kesin kullanıcı hatasından bozulmuş derler- tamir için ücret taleb edeceklerdir.Bu yazdıklarım benim başımdan geçen olaylar, her seferinde aynı olur mu bilemem.


  • sarjli matkap  (18.02.09 13:54:30) 
cevizlibağdaki vatan bilgisayar teknik servis birimine giderseniz aynı gün içinde çözüm üretebiliyorlar bazen.


  • exordinary  (18.02.09 15:43:15) 
10 günde bozuldu hayret. keşke logitech alsaydım.


  • umursuz  (18.02.09 16:23:08) 
dün verdik bakalım ne zaman alırız. test yapacaklarmış. benzine verdiğim para ürüne verdiğim parayı geçecek. bu da ders olsun bana. ucuz etin yahnisi işte


  • umursuz  (19.02.09 08:21:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.