[]

Müşteri Memnuniyeti

amazon.com (Amazon İnternet Hizmetleri Turizm Gıda İnşaat Besicilik San. Tic. Ltd. Şti) haricinde müşteri memnuniyeti olayını abartan, gerekirse müşteriye veririz (kalbimizi) bile diyen, "hoca arkadaş geçen gün telefon almış, ekranında çizik çıkmış, geri götürmüş 8 tane bedava vermişler, üstüne bi de vermişler (kalplerini)" şeklinde efsanelerin anlatıldığı bildiğiniz firmalar var mı? (Sadece site değil, her sektörden her türlü firma).
Ayrıca anlatabileceğiniz anekdotlar da sevindirir beni.
Anket bu.

Edit: Oha 60.000 olmuş bu.

 
yemeksepeti.com çok övülür bu konularda. Hiç kullanmadım orası apayrı.


  • ataturkiye  (18.02.09 11:35:59) 
benim denk geldiğim, özellikle yiyecek-içecek sektöründe (kebapçı, kafe, burger king...vs) müşteri eğer ki müşteri her zaman haklıdır mottosunu benimsemişse kimse gık çıkarmıyor. çay, kahve soğuk gelir, götür istemiyorum dediğimde hep götürüp sıcağını getirdiler ya da sipariş geciktiğinde hay sizin yapcağınız işe diye az söylendiğimde aman efendim kusura bakmayın, elinizi ayağınızı öpeyim bekleyin siz şimdi arkadaşlar hemen ilgilenecek, o arada size şunu verelim bunu edelim diyorlar. hatta daha 4 gün önce fırından poğaça almaya gittim adam ondan kalmadı bunlar var dedi. ya ben onu istiyorum diyince o zaman siz 15-20 dakka bekleyin ben hemen hazırlatıp fırına attırayım dedi öğlen 2-3 gibi. çalışanlar falan şaşırmıştı bu saatte niye poğaça pişiriyoruz diye. bu iyi niyetli bir davranıştı ama genel olarak az çemkirince hemen istediğinizi yapıyorlar.


  • emrag  (18.02.09 12:05:41) 
ideefixe de iyidir. kargonun içine illa bir hediye koyarlar, ürün kötüyse yenisini gönderirler, eskisi sende kalır vs. candırlar.


  • selim alai  (18.02.09 12:14:04) 
Starbucks bu konuda bir numaradır.Yanlış para üstü verdiklerini söylediğimde para almadılar,üstüne bedava kahve kuponu verdiler.Türk kahveleri berbat diye arkadaşımla konuşurken çalışan kulak kabartmış bana günün kahvesini getirdiler.En son kekimden saç kılı çıkınca arkadaşımla bana ayrı ayrı tatlı getirdiler (ki evet biz beraber yiyorduk bir tatlıyı )

Domino pizza da bir kere yanlış sipariş getirmişti,telefon açıp söylediğimde para almadan istediğim pizzanın en büyük boyu promosyonuyla beraber geldi,eski pizzayı istemediler hiç gerçekten yanlış pizza mı gelmiş ona da bakmadılar. Vay be ne günlerdi milleti çağırıp pizza partisi yapmıştım o gün.
  • chaud  (18.02.09 15:06:13) 
nestle
bizim marketten aldıklarımız bozuk çıktı diye mail atmıştık, envai çeşit nescafe gönderdiler.
sonra nesfit bozuk çıktı ondan da gönderdiler
  • miel  (20.02.09 16:10:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.