[]

Selulitlerine Takmis Durumdaki Anne

Annemin yasi 44.Bu zamana kadar ufacik bile selulit olusmamisti vucudunda zira her zaman yediklerine cok dikkat eder,sporunu yapar,bol su ve bitki caylari (yesilcay,kekik,biberiye vs vs) tuketir.Son birkac aydir ufak tefek selulitler olusmus,annem de bunlari feci durumda takinti haline getirmis.Ben yasindan dolayi bu durumun normal oldugunu dusunuyorum ama annem onume direkt Madonna ve Ajda Pekkan orneklerini getirince oldu o zaman demek zorunda kaliyorum.


Selulit tedavisi hakkinda cok bir bilgim yok acikcasi.Spor yapsin,yediklerine dikkat etsin bunlari biliyoruz ama siz yine de bir teyit edin.Bunlar haricinde disaridan mudahale (biraz arastirdik,estetik cerrahi baya gelismis bu konuda.Makinalarla,lazerle vs halledilebiliyormus) yontemleri de olur ama ilk tercihimiz dogal yollar tabii.


Ha bir de bu selulit tedavisi icin kremler filan satiliyor her yerde.Bunlar ne kadar etkilidir?


Kisacasi ne yapmali ne etmeli de sevgili annem yaza fit bir sekilde girebilsin?Tesekkurler efenim simdiden hepinize.


Duzeltme :Takinti dediysem de oyle 'yandim,bittim,ben ne yapacagim?'modunda degil tabii.Sadece bu durumdan hoslanmiyor ve tedavisi varsa kurtulmak istiyor.

 
annene madonna ve ajda pekkan ın estetik cerrahlarının telefon numaralarını ver. direkt çözüm..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (10.05.13 21:21:57 ~ 21:22:12) 
"Micro Plus" diye bir uygulama yaptırdım ben selülitlerime. Tamamen geçirmiyor tabii ki ama çok azaldılar. Annenizin ki henüz başlangıç aşamasında ise çok daha etkili olur diye düşünüyorum. Bir de ben diyet filan da yapmadım yani. Her sabah nutella yiyorum :) Yediğine içtiğine dikkat ediyorsa, bu işlemden çok güzel sonuç alabilir bence.


  • old possum  (10.05.13 21:24:11) 
selülit gitmiyor (doğal yollarla) varsa bilen ben de bu duyurudan nemalanayım ama annenin asıl büyük sorunu psikolojik. kadın demek ki daha da yaşlanınca kırışıklıkları artınca, yaşlılık lekeleri çıkınca vs. bunalıma girecek. ünlülere özenmek için 44 fazla bir yaş değil mi? tabii ki herkes güzel olmak ister ama bugün bunu takıntı haline getiriyorsa bu ömrü boyunca sürecek demek ki


  • cilekli krep  (10.05.13 21:25:37) 
Bir dakika yanlis anlasilmasin.Takinti degil asla ben yanlis aktarmis olabilirim.Unlulere ozenmek gibi bir durum hic yok zaten. sadece baktigin zaman hakli, her yasta guzel olmak her insanin hakki ki annem kendine bakmayi,guzel gorunmeyi,saglikli olmayi istemistir her zaman.Selulitin de bir tedavisi varsa neden 44 yasinda diye bosversin ki?


  • fraise  (10.05.13 21:30:43 ~ 21:32:02) 
kese yapsın düzenliolarak onun dışında maydanoz suyu da ödem atıyor baya,şekeri tuzu azaltsın bunun dışında birysel yapabileceği bişey yok.


  • meriadoc  (10.05.13 21:32:29) 
44 yaş artık geçmiş ondan diye söylemedim. "takıntı" kelimesi ciddi bir sorun olarak gözüktü sadece. sen kızı olarak sorun görmüyorsan muhtemelen yoktur. sonuçta biz görmüyoruz, bilmiyoruz. bu arada krem kullanan tanıdıklar var işe yaramamıştı.


  • cilekli krep  (10.05.13 21:33:52) 
Yanlis anlasilma benim basligim yuzundendir o zaman,affola :)


  • fraise  (10.05.13 21:35:12) 
vichy nin lipometric ürününü kesinlikle tavsiye ediyorum, aksatmadan kullansın. hem ben hem de annem kullandık, çok memnun kaldık ikimizde herkese tavsiye ediyorum. kısa sürede etki ediyor düzenli kullanınca.


  • innerbliss  (10.05.13 23:39:25) 
Ayrıca 44 yaş yolun sonu değil. İnsan ömrü çok uzadı. Anneni takdir ettim. İnsanın fiziğini, kendini önemsemesi, güzel yaşlanmak istemesi en doğal hakkı.


  • old possum  (11.05.13 09:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.