[]

national geographic

bu kanalda önceden çok güzel belgeseller olurdu, şimdi transeksüellik, uyuşturucu, alkol gibi konularla belgeseller dönüp duruyor.

kalite düşüyor mu ne ?


 
nat geo adv, nat geo wild gıbı kanallar da var ya belkı onlara kaydırmıslardır ıstedıgın tarzdakı programları


  • cokponcik  (09.05.13 23:24:00) 
rating almak için reality show a dönüştürdüler programları.


  • innerbliss  (09.05.13 23:27:50) 
o kanallarda paketlere dahil değil ya :)


  • facebook  (09.05.13 23:28:04) 
nat geo için kalite düştü evet. 2 saat narkotik belgeseli izledim daha geçen. birkaç sene önce daha iyiydi. yeri gelmişken... (bkz: belgeseldepo)


  • infernal majesty  (09.05.13 23:31:24 ~ 23:32:30) 
kalite olarak düşünme bence, insanlar artık çiçek-böcek-zebra konseptli belgesellere ilgi duymuyor. bu tarz reality showlar insanların ilgisini daha çok çekiyor.


  • gates  (09.05.13 23:49:04) 
şimdide eroine geçti :)


  • facebook  (10.05.13 00:14:08) 
bugün bir arkadaşım aynen şunu yazmış twitter'da
"artık binaların nasıl patlatıldığını ve meksika sınırını nasıl kolayca geçebileceğimi biliyorum. TEŞEKKÜRLER NAT GEO:))"

Discovery'de de artık sürekli "mega makineler" "nasıl yapılmış" ve "oc choppers" falan oluyor. Ayrı kanal açtıkça düz pakette olanları kötüleştiriyorlar.
  • dampire  (10.05.13 01:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.