[]

IKEA Koltuklar nasıl?

IKEA'nın koltukları hakkında pek iyi şeyler duymadım, minderleri çöküyor, kumaşı soluyor falan demişler. ben şu linkteki koltuğu almak istiyorum. Çünkü hayatımda oturduğum en rahat koltuk. Var mıdır kullananı, bileni?


www.ikea.com.tr

 
linktekini bilmiyorum ama abim de ben de koltuklarımızı ikea'dan aldık gayet memnunuz. koltuk almadan önce de o kadar mağaza gezdik yine de en rahat ve şım olanın ikeadakiler olduğuna karar verdik, minder çökmesi falan da kullanımla ilgilidir bence;)


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (09.05.13 22:40:46) 
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?


  • Zaphod  (09.05.13 22:42:27) 
cabuk deforme oluyorlar ve pahali

istikbal kanepeler hem kalitelidir hem de daha ucuza alabilirsin

www.istikbal.com.tr

linkteki biraz pahali ama daha ucuzlari vardir kesin

hmm bu da guzelmis bak www.istikbal.com.tr
  • exlibris  (09.05.13 22:48:18 ~ 22:49:39) 
ben köşe takımımı 5 ay önce ikea'dan aldım. memnunum. herhangi bir çökme solma problemi olmadı.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (09.05.13 22:50:42) 
bunu kullanacağın yer genişse al derim. renk ve büyüklük olarak boğabiliyorlar. hem oturdum hem de üzerinde yattım, müthiş rahat uyutuyor. uzun süre hunharca kullanılmasına rağmen deforme olmadı; fakat evcil hayvanın varsa tırnakları kumaşına zarar verebilir.


  • wh questions  (09.05.13 22:58:51) 
kesinlikle tavsiye etmem! 1 yıl bile olmadı köşe takımı aldık, çöktü ve kumaş aşırı derecede yıprandı. ikea koltuklara vereceğin parayı daha iyi markalara vermeni tavsiye ederim..


  • 2003  (09.05.13 22:58:54) 
ikea'da da ucuzu ve pahalısı var. ona göre kalitesi değişir. ben 7 yıldır bir kanepe kullanıyorum gayet iyi durumda.


  • merhum  (10.05.13 07:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.