[]

laptop tavsıyesı

bugun gezdım dolastım ıyıce. istatistiksel analız programları falan kullanırım ewievs spss gıbı oyun falan cok oynamam dıye dusunuyorum ınternet yazı yazma gunluk kullanım ıcın kullanacagım daha cok ve gorunusune kasasına da onem verıyorum bu yuzden applea kaydım bıraz sankı. fıyat sınırım 3.000 diyelim sızce hangısı asusun da sunun gıbı bır modelı var belkı bıraz daha ıyısı sımdı bulamadım cunku dıgerı 2.700du saturnde. apple dersenız avantajı nedır hangısını alayım falan?
www.vatanbilgisayar.com
veya soyle bı sey de olabılır
www.vatanbilgisayar.com

 
bu isteklerinizi ancak dünyanın en pahalı taşınabilir bilgisayarından biriyle gerçekleştirebilirsiniz. koşa koşa macbook pro almalısınız.

önce "apple'a kaydım" diyorsunuz, sonra "avanatjı nedir" diye soruyorsunuz...

yok avantajı falan. anlattıklarınıza göre performans talep eden bir iş (SPSS ile GB'lık veriler analiz etmediğinizi varsayıyorum) yapmıyorsunuz, "çok oyun oynamam" demenizden arada oynadığınız anlaşılıyor ki mac'de bu işi zaten unutun. ee ? neden 8 gb ram, neden i7, neden macbook ?

bütçenize uygun bir core i5 asus ile 1000 lira kar yapabiliriniz. performans farkını da duymayacağınıza emin olun. o bin lirayı da gönlünüze harcayabilirsinz. mac alanlar burada oyun, office diye zırlarken bizimle beraber gülersiniz sonra.
  • celeron 300a  (09.05.13 22:29:53 ~ 22:31:19) 
hayatımda gördüğüm en saçma mantıklardan biri bu. üretici + (menteşe kırıldı) sonuç sayısına göre bilgisayar almak dahiyane.

google'da ne ararsanız o çıkar.:

dell almayın, menteşesi kırılıyor.: (14,800 sonuç) goo.gl
apple almayın, bunun da menteşe pert: (128.000 sonuç) goo.gl
toshiba sakın, batarya sorunları var: (247.000 sonuç) goo.gl
lenovo'ların ekranlar pert: (355.000 sonuç) goo.gl
bosch çamaşır makineleri sıkma sorunu yapıyor: goo.gl
turkcell kullanmayın, herkes çekmiyor diyor: goo.gl


asus (potansiyel bir kaç istisna model haricinde) fiyat, dayanıklılık ve performans konusunda en baba ürünleri verir. hangi markanın hangi modelini alırsanız alın sorun yaşayabilirsiniz, ancak asus kullanıp "pişman oldum" diyenler emin olun diğer markalardan daha azdır.

ille de alınmayacak marka istiyorsanız samsung, ve hp'nin ucuz modelleri derim. malzeme kaliteleri berbat.
  • celeron 300a  (09.05.13 23:02:07) 
vatan bilgisayarda da hiç uygun görmedim ben, aynı fiyata media marketten baksanız çok daha iyilerini bulabilirsiniz


  • dusundumdusundumdurdum  (09.05.13 23:19:37) 
Dell i7 islemcili almistim bi bucuk sene once 1500 lira civarina, gayet memnunum. Kriterlerimiz benzediginden yazdim bunu.


  • gurur  (10.05.13 00:15:08) 
asus'a rahatlıkla güvenebilirsin.


  • pillimiyango  (10.05.13 01:00:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.