[]

Vodafone Ek Paket???

Selamlar,

Bu Vodafone ile maalesef 24 ay kontrat imzalayarak cihaz aldım. Kontratım eylül ayında doluyor ama dayanamıyorum artık. Genç Avantaj tarifesi kullanıyorum ve her yöne 500 dakikam var. Ancak bu dakikalar yetmiyor. Vodafone hiçbir şekilde tarife değişikliğine de yanaşmıyor. Alt pakete geçirmemelerini anlarım da üst pakete de geçirmiyor adamlar.

Ek paket olarak da 5 TL'ye 75 dakika öneriyorlar. Şaka gibi resmen.

Yenilemeye daha bir hafta var ve sadece 20 dakikam kaldı. Bildiğiniz ettiğiniz bir yöntem var mı bu dakikaları artırmak için?

 
mevcut müşteri hattı paket değişikliği yapamıyor olsa da bir vodafone bayiye gidip hattını iptal etmek istediğini söyle, hattın iptal olmaz ama iptal başvurunu alırlar. bir hafta içerisinde müşteri hizmetlerinden daha çok yetkiye sahip ikna timi denilen, müşteriyi elde tutma takımı vardır, onlar arar. derdini onlarla paylaş, ek paket istediğini söyle. çünkü onların elinde kontratını bozmadan bu paket değişikliği yetkisi mevcut. tabi bu bir haftalık süreçte mevcut kullandığın hat aranma ve aramaya kapalı kalacak, iptal başvurusunda belirttiğin irtibat numarasından ulaşırlar sana.


  • gerenkyok  (09.05.13 20:25:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.