[]

Bu aletin adı ne?

Sanırım testlerde cevap anahtarı hazırlamak için kullanılıyor, şıkları delmek amacıyla. Adı ve bu ürünü nereden alabileceğimi söyler misiniz?




 
delgeç olması lazım.


  • hayal fazlasi  (09.05.13 14:27:46) 
tekli delgeç, tek delgeç


  • nesilsiz  (09.05.13 14:31:03) 
Rahat bulunabilir bir şey mi


  • Prestige  (09.05.13 14:33:08) 
kemer deliği açmak için kullanılan alet de aynı işi görür diye tamin ediyorum.


  • aeroflot  (09.05.13 14:37:55) 
eğer çok ekstrem bir olay yapmayacaksanız, sigara ile delebilirsiniz. benim babam ortaokul öğretmeni, test sınav yaptığnda bu şekilde cevap anahtarı hazırlardı.


  • kivanc1  (09.05.13 14:46:56) 
bu resimdeki alet ev tipi örgü makinelerinde kendi özel kağıtlarında model yapmak için kullanılan bişey. o özel kağıda bununla model işlenip sonra makinaya takılır, makina da modeli kağıttan okur vs. öyle kırtasiyede bulabileceğin bişey değil yani :)

kağıtları dosyalamak için kullanılan çiftli delgeç te yarayabilir işine.
  • rolanti busuru  (09.05.13 17:45:59) 
yurtdışında banliyö trenleri,metro,tramway gibi ulaşim araçlarinda gezen kontrolorlerin kullandiklari bir alet, tam ismini bilmiyorum . macaristanda görüyodum. yolculuk sirasinda birden bi istasyonda biniyor ve elindeki biletleri kontrol edip tekrar kullanmaman için onu tik tik deliyor bununla.


  • kediperver  (09.05.13 18:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.