[]

Askerlik sorusu

gençler selam. önceki soruları kurcaladım ama cevap bulamadım. şimdi elimde askerden aldığım nisan 2013 e kadar sakıncası yoktur kağıdı var. e nisan geçti ama ben herhangi bir yere müraacat etmedim. kaçak mıyım? askere ağustosta gitmek istesem ağustosun kaçında askere alıyorlar? ağustosun ortasında gitmek gibi bir durum var mı? (bu benim için çok mühim, ağustosun başında gitmemem lazım da) eğer 15 mayısa kadar müraacat etmesem ne olur? bi yardım lütfen..




 
Geçmiş olsun, bakayasın. Şu an şubeye gitsen para cezası çıkartır, ağustosa da yollarlar seni. Sınav kalktı, yeni dönemde herhalde 1 Ağustos'ta alacaklar askerleri, o konuda net bilgim yok, gelişmeleri takip etmen lazım.


  • faith no more  (09.05.13 10:53:47) 
para cezası alırsın.
ne kadar geç gidersen o kadar çok para cezası alırsın.

  • de jure  (09.05.13 10:54:36 ~ 10:54:54) 
Ağustostan sonra gideceğin zamana yakın müracaat et bişey olmaz.
Kimlik kontrolünden uzak durmaya çalış.
Otel vb rezervasyon yaptırırken dikkat et mümkünse kendi kimliğinle kayıt olma.
Çünkü konaklayanların listesi gidiyor her akşam emniyete sonra gece gelip götürmesinler seni.
Gerçi senin durumun çok sıkıntılı değil ama dediklerime dikkat et sen.
  • porn star  (09.05.13 11:13:34) 
şu an bakayasın.

asal ağustos celbi için duyurusunu yaptı sitesinde. 1 aylık acemilik yapacaklar dışındakileri ağustos ortasında (en erken grup 12-13 ağustos diye hatırlıyorum) alacaklar. 1 aylık acemilik yapacakları 28-29 temmuz gibi alacaklar.

siteden senin için uygun olana bakıver. hatta e-devlet üzerinden işlemlerinizi yapın , daha kısa sürede hallolsun işleriniz filan diyorlar.

15 mayıs olayı erken gitmek isteyen veya tecil ettirmek isteyenler için. ağustos'ta gidecekler haziran ayı içinde şubelere başvuracaklar.
  • diyet yapan panda  (09.05.13 11:52:05 ~ 11:54:50) 
peki bu para cezasının miktarını biliyor musunuz?


  • saim  (09.05.13 12:01:57) 
100 lira falan


  • all girls dream  (09.05.13 12:26:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.