[]

Aile ile yaşamak

Aileniz ile yaşamayı ne zaman bırakırsınız ? Maddi ve manevi anlamı her anlamıyla ?Okuduğunuz yada çalıştığnız şehir aileniz ile aynı yerde .Sadece bekar arkadaşlara soruyorum.Zorunluluktan ayrı kalanlarada sormuyorum.




 
Ben de buna cevap ariyorum arada bir, kendi evim olsun istegim var. Maddi durum da cok fark etmiyo, bu dusuncemi ailemle hic paylasmadim ama sanirim evlenmeden once boyle bi sey yapamicam. Siki bir ailem de yok, 'evlenmeden tek yasayamazsin' baskisi yok ama yine de ayni sehirdeyken ev ayirmak normal gelmiyor anneye babaya.

Belki bir gun yuksek lisans yaparsam o donemde ulasimi bahane edebilirim diye dusunmustum bi keresinde, ki bu onemli bi sebep olur ayni sehirde evi ayirmak icin. istanbul'da yasasam okulum /is yerim eve uzaksa ve maddi durumum yerinde olsa kesinlikle daha yakin bi eve cikardim. simdi ankara'da da hacettepe odtu gibi sehrin disinda kalan bi yerde egitimime devam edersem benzer taleple gidip evi ayirma konusunu gundeme getirebilirim diye dusunuyorum. Sanirim sorunuza cevap olmustur.
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (09.05.13 07:24:57) 
10 milyarın üstünde mayışım olursa adasdf

hergün evden işe işten eve 20 km yakın yol tepiyorum, ailemden ayrılmayı düşündüğüm tek an beni çok sıktıkları an oldu. ona da cesaret edemiyorum evler çok pahalı iş yerimin yakınında. cimriyim galiba. yaş 27. yemiyo yani. ancak beni delirtirler en sonunda, Allahım derim cinnet geçirmek istemiyorum derim o zaman çıkarım o evden. öyle bişi de olmasın mümkünse.
  • shiranai  (09.05.13 08:35:00) 
Aynı şehir içinde aileden ayrı yaşama kararı almış biri olarak söylüyorum ki; çok iyi bi' maddi geliriniz yoksa hiç kalkışmayın. Sonra sıkıntıyı yine siz ve aileniz çekiyor.


  • isott  (09.05.13 09:56:38) 
üniversitede -yol uzun sürüyor- bahanesiyle ayrıldım, şimdi işim onlara daha yakın ama dönmüyorum, kesinlikle 20 yaş sonrası aileden ayrı yaşanmalı diye düşünüyorum. maddi sıkıntı çeksem de dönmem, ki ailem çok baskıcı değildir.


  • kronik  (09.05.13 09:59:49) 
evlenene kadar ailem ile yaşamayı bırakmam. benim onlara ihtiyacım, onların bana ihtiyacı... biz bir aileyiz <3

çok iyi bir maddi geliriniz varsa da ailenizden ayrılmayın. anne yemeği gibisi yok. valla yok. ütü çamaşır akhfaksjdh manyak mısınız olm
  • kvef  (09.05.13 10:36:28 ~ 10:38:18) 
ben de 20 yaşımdan itibaren ayrıldım. okulum, evim ve ailemin evinin mesafesi birbirine yakın. 2 sene yakın arkadaşımla kaldım, son iki senedir de aynı evde yalnız kalıyorum. maddi olarak ayrılığımı da 1-2 ay önce gerçekleştirdim fakat yine de kredi kartım için yardım alıyorum.
bence her yetişkin birey durumu oldugu anda evden ayrılmalı. kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. bana ayrılmak degil. 30 yaşına kadar aileyle yaşamak garip geliyor.

  • fannstmer  (09.05.13 12:03:03) 
maddi olarak cok ciddi sorunlariniz yoksa buldugunuz ilk firsatta ayrilin ama bu ayrilik kirici olmamali. yani aileniz bir bitisin degil bir baslangicin parcasi oldugunu hissedebilmeli. hem is hem de es seciminde size bu adimin buyuk faydasi olacaktir.


  • mavicorap  (10.05.13 02:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.