[]

playstation 3 hakkında bir kaç sorum var

arkadaşlar sözlükteki bi abiden playstation satın aldım ikinci el şu an onun içinde fifa 13 yüklü fakat psn hesabını hatırlamıyor ve bana kendine aç dedi, ayrıca ben makinanın sürümünü güncellemek istiyorum eğer güncellersem oyun gider mi yada bu oyunun bir serial'i kaydı, cartı curtu var mı?
ya da makinaya format atsam bu eski oyunları nasıl yerine getiririm teşekkürler şimdiden :)

not:pc başındayım tik'leri hemen atarım :)

 
-oyun gitmez
-serial kaydı yok ta online pass var.
-adamın kullanıcı adı ve şifresini bilmeden oyunları geri getiremezsin. normalde hesabına girip indirilenler bölümünden bir daha indirebiliyorsun.
  • heritage  (09.05.13 01:41:11) 
satın aldığım kişi şifremi unuttum bayadır oturmuyorum başında diyor o zaman ne yapmalıyım ?


  • burgazteam  (09.05.13 01:43:32) 
- o aldığın ps3 korsan oynatan kırık versiyonlu mu? değilse güncelleme oyuna bişey yapmaz.
- online pass olayı dijital oyunlarda yok. yani içinde yüklüyse fifa 13 onda online pass diye bişey yoktur. o yüzden o arkadaşın psn bilgilerine ihtiyacın yok. sen kendine yeni bi kullanıcı oluşturup ondan bi psn hesabı al onla oynayabilirsin o fifa' yı da. ama o fifa nın alındığı kullanıcı hesabını silmemen gerekiyor.
- eğer fifa nın gitmesini istemiyorsan format atma. atarsa bi daha geri getiremezsin onun psn bilgileri olmadığı için.
  • ritu vs asas  (09.05.13 01:55:12) 
yani aldigin arkadas, sana oyunlarla beraber sattiysa, gitsin psn sitesine, oradan sifirlasin sifresini. sonra da sana versin, sen de yapacaklarini yaparsin diye dusunuyorum, bilmem kotu mu ediyorum?


  • yetersiz veri  (09.05.13 01:55:40) 
anladım arkadaşlar sağolun yardımlarınız için tiklerinizi gönderdim :)


  • burgazteam  (09.05.13 01:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.