[]

bilgisayar programcıları bi bakın..

orta düzeyde de olsa visual basic öğrenmem gerekiyor. elimde michael halvorson'un 2002 basımı "Adım Adım Microsoft Visual Basic .Net" kitabı var. iş görür mü yoksa illaki yeni basım bişeyler mi almak gerek?

bi el atıverin.


 
Bu tür işler kitaplardan öğrenilmez onu bilin yeter, kitaplar size sadece bildiğiniz şeyleri öğretir. Bu işi öğrenmenin en kolay yolu tutorial'ları incelemektir, Adım adım videolarını izleyin


  • solo  (08.05.13 17:47:17) 
Visual Basic yerine C# öğren derim. Kitap da işe yarar ama en büyük kaynağın stackoverflow.com olacak.


  • mylord  (08.05.13 17:52:49) 
@solo, videolar da var tabii üstad. ama kitabı da yardımcı olması bakımından edindim. umarım 2002 basımı günümüz sürümlerine oranla çok çok eksik değildir.
zaten dediğim gibi hedefim expert düzeyde öğrenmek değil.

  • freeze  (08.05.13 17:54:43) 
@mylord, ben de c#'tan yanayım üstad. ama bi ödev sebebiyle az biraz visual basic bilmem gerekiyor.


  • freeze  (08.05.13 17:55:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.