[]

yeni tanışılan kıza gönderilecek çiçek

güzin ablalar, tüketicininerkan abileri,

bi kere karşılaştığım, bi süredir internetten ve telefondan görüştügüm kıza içimden çiçek göndermek geliyor, yarın buna güzel bi buket yaptırıp ofisine yollasam abuk olur mu?

şöyle ki daha çok formal bi ilişkimiz var. ben aşık falan değilim. çiçeği tavlamak için de göndermeyeceğim. zaten yemek sözü aldım denk gelmiyor shiftlerimiz. vardiyalı çalışanlarız.

hangi çiçek uyar böyle durumlara. pahalı olabilir.
_______
edit: beklentim falan yok. aksine kızın af buyrun bi tarafı kalkmasın diye düşünüyorum. not yazmayı düşünmüyorum. isim dahi yazma niyetim yok. zaten anlar sorun değil gün aşırı konuşuyoruz. bunda racona, üsluba ters bi şey var mı? isimiz notsuz yollamakta?
sağolun.
________
@zombie0, işte bi kere görüştük ama o zaman tanışmıyorduk, adını ondan sonra öğrendim. tanışma ve iletişimimiz feysbuk whatsap ile falan. bana da fazla abartılı bi hareket gibi geliyor.
gönder 3-2 gönderme. napak la?
_______
@chronic unholy, taç yapraklı, çift çenekli bitkinin bu kadar popüler bi hediye aracı olması bana da abuk geliyor amma aşırı etkili karşı cins üzerinde nabalım. ters tepme durumu olmaz hocu.

 
gönderme.


  • loser blueser  (08.05.13 02:31:56) 
bence çiçekçi'ye buraya yazdığın gibi anlat. o ayarlar. ama not yazacaksan kendi el yazınla kendi kelimelerini yazarak kendine ait bir cümle oluştur. yoksa çiçek solar not kalır.


  • libertine  (08.05.13 02:33:09) 
ben böyle durumlarda casablanca gönderirim genelde, anlamı "asalet"dir. böyle durumlara gider zira içinde "aşk" barındırmaz (ama duruma göre aşık olunan kadına da gönderilebilir). anlamı pek önemli değil benim için gerçi, çiçeği seviyorum. daha iyi öneriler gelecektir muhtemelen. göndermende çok büyük bir sakınca yok da bir beklentiye girme tabi ki, herhangi bir anlama gelmeyen, karşındakini mutlu etmek amaçlı küçük bir jest bu, başka bir şey değil.


  • sharksmile  (08.05.13 02:33:45 ~ 02:35:58) 
10 yil kadar once bu sekilde ben de kararsiz kalmistim ve bir cicekciye girip guzel gozukenleri almistim. Uzerine not bile yazmistim. Sonra o aksam sevgili olmustuk direk. Uzun surmedi ama onu kiskanmiyorum diye olay cikarmisti, ayrilmistim. Gonder yani kisaca :)


  • pokepoke  (08.05.13 02:37:56) 
yüz yüze görüşmediyseniz gönderme


  • zombie0  (08.05.13 03:04:58) 
kasma arkadasim, icinden gelmis gonder. not da yazma. ters tepse bile dunyanin sonu degil ya.

anlar sorarsa da, burada bize anlattigin gibi, temiz, seffaf, durust bir sekilde anlat. "hicbir amac gutmeden, icimden geldi gonderdim." dersin. hatta, "keske herkes icinden geldigi gibi davransa" diye de eklersin.

ha sunu da ekleyeyim: insanlara cicek hediye edilmesine prensiben karsi bir insanim. bana gore, sacma ve yapay bir hareket. bir insana, bildigin "insan" hediye edilmesinden bir farki yok benim gozumde. fakat icinden gelmis, kendi penceremden bakmayarak yorumladim.
  • chronic unholy  (08.05.13 03:33:30) 
tamamını okumadım bı yerı okudum sadece bı bastan bı ortadan
madem bı yerını kaldırmak ıstemıyosun o zaman gondermeyeceksın.

bu kadar net.
  • horizon  (08.05.13 09:41:56) 
durup dururken çiçek gönderip yea ben tavlamaya çalışmıyorum demek çelişiktir öyle içten gelme mi olur ki hadi olur belki ama sevgililerinden onlarca laf sokmaya rağmen bir tek gül alamamış yurdum kızlarında bu çiçek gönderme işi çok farklı anlaşılabilir. hani doğum günüdür, işe yeni başlamıştır, aranızda öyle bir espri geçmiştir filan olur da açıkçası ben kız olsam ve böyle muhabbetim olan biri bana çiçek gönderse a-ha yazıyor derim, ilgim varsa heveslenirim vs eğer gerçekten tavlamak istemiyorum o istese bile ilişki olmaz kısaca friend-zone durumu varsa hiç kurcalamayın göndermeyin, çok çiçek gönderesiniz geldiyse annenize gönderin, tema vakfına bağış yapın vs.


  • lunedor  (08.05.13 10:03:57) 
gördüğünüz üzere bunun abuk olup olmayacağı direkt kızın kezbanlık seviyesiyle orantılı. çok sevimli de bulabilir, yok yere tribe de girebilir. siz daha iyi tanıyorsunuzdur, kendinizce bir karar verin.


  • 386 dx  (08.05.13 13:22:00) 
bu çiçek senin içinden gelmiş bence biraz bekle ne göndereceğin de gelsin ..


  • taylor durden  (08.05.13 16:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.