[]

Avusturya Vizesi ile İlgili Birkaç Soru Daha

Merhaba,

Artık vizeye başvuru aşamasına geldim ve yarın randevu ücretini yatırarak telefon açmaya karar verdim.

- Randevu tarihini ben seçebiliyor muyum, tamamen onların insafına mı kalmış durumdayım?
- Gelecek haftaya verebilirler mi randevuyu, bu hafta istemiyorum çünkü. Gelecek hafta olması gerekiyor, bunu belirtebilir miyim?
- Davet mektubu gelecekti, ama yetişmeyecek, benim vize başvurusu için fazla zamanım kalmadı, başka planlarım da var zira. Davet mektubum olmasa da, arkadaşımın adresini Viyana'da konaklama adresi olarak gösterebilir miyim, yoksa otel rezervasyonu yaptırmalı mıyım?
- Yapmayı planladığım gezide, varış ve dönüş ülkem Avusturya. Burada geçireceğim gün sayısı ortalama 6. Döneceğim günü de sayarsak 7. Onun dışında Polonya'da 3 ve Çek Cumhuriyetin'de 6 gün geçireceğim ve bu planımı tüm şeffaflığıyla sunmayı düşünüyorum son karar olarak. Yanlış bir karar değildir umarım. Tüm otel rezervasyonlarım da tamamlandı.

Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım. Teşekkürler!

 
geçen yıl ile ilgili konuşuyorum.

1- siz seçebiliyorsunuz problem olmuyor.
2- bilmiyorum.
3- otel rezervasyonundan olur, rezervasyonu yaptırın sonradan iptal edebliyorsunuz, ücretsiz olarak iptal oluyor. (booking.com'dan "sözde" gideceğiniz yerin rezervasyonunu yapın sonra iptal edersiniz.) ayrıca davet mektubu yetişmeme kısmını bilmiyorum.
4- Hayır yanlış karar değil. benim de varış/dönüş ülkem isviçre'ydi ama avusturya'dan aldım vizeyi. Çok fazla detaya girmenize gerek yok içim rahat etsin diyorsanız siz bilirsiniz. isviçre'den avusturya'ya geçmiştim.

# başka sorular olursa duyurudan ya da sözlükten mesaj atabilirsiniz bildiğim kadarıyla yanıtlarım.
  • lejant  (07.05.13 22:13:33 ~ 22:16:14) 
Çok teşekkür ederim, vize sürecinde ihtiyacım olursa sizi rahatsız ederim.


  • bi mekan  (07.05.13 23:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.