[]

1990-1993 arası hangi araba? swift/justy/civic

selamlar,

7000 liraya kadar bi araba bakıyorum. aklımda sırasıyla honda civic, suzuki swift ve subaru justy var. bunlardan herhangi biri olabilir.

iki tane kriterim var;
1- az yaksın.
2- sanayiye mümkün olduğu kadar az gideyim.

başka araçlar da tavsiye edebilirsiniz.

teşekkürler.

 
civic


  • heritage  (07.05.13 15:34:08) 
Renault 9


  • hicunutmam  (07.05.13 16:00:47) 
fiat üzmez.


  • late viper  (07.05.13 16:53:43) 
(git: www.sahibinden.com)

Temizini bulursan sıkıntısız binersin. Merkezi kilit, 4 cam otomatik, dikizleri elektronik oldukça konforlu ve yaşına göre iyi gider.
Babamdaki 40 litre benzinle(lpg yok) şehir içi 500-550km yol gidiyor. Zaten markası malum mekanik motor problemi kolay kolay çıkmaz.
  • evomrfq  (07.05.13 18:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.