[]

Sony Vaio - Mor Fare - Sorular

Selamlar,


www.morfare.com


Mor Fare'den bunu almayı düşünüyoruz ama güvenilirliğinden emin olmak için bir de buraya sorayım dedim. Ne dersiniz?

İkinci sorum: Bu alete 64 bit Vista yüklersek garantisi bozulur mu?

Üçüncü soru: Bu alet nasıldır? :) Yani ekran kartı kötü onu fark ettim ama ağırlıklı olarak okul - net - iş için kullanacağım; warcraft 3'ten öte pek de oyun oynayacağımı sanmıyorum açıkçası. Yine de genel olarak baktığınızda ne dersiniz, fiyatına ve markasına değer mi sizce?


edit: eğer morfare açılmıyorsa buradan bakınız, fiyat morfarede 1573 ytl:

www.vatanbilgisayar.com

 
morfare türkiye yetkili satıcısı olduğu için alabileceğin en iyi yerlerden birisidir..


  • iterator  (16.02.09 22:59:22) 
1. sony yetkili satıcısıdır morfare. güvenilirliğinden şüphe etmene gerek yok yani anlayacağın üzere.. üyeliğiniz varsa gidip dükkanlarından kullanıcı adınızla falan üyelere özel indirimden yararlanmanızı da sağlarlar hem. iyidir hizmetleri.

2. bozulmaması lazım.

3. alet iyi bence. alabilirsin. hatta ben de mi alsam diye düşünüyorum bayadır ama dslr makina almam lazım evveliyatında.
  • vital  (16.02.09 23:13:44) 
64 bit vista yüklemeyi neden istiyorsun çözemedim hocam.

Zaten 32 bit vista 3GB ram'e kadar destek veriyor. 3+ için 64 bit ya da XP gerekiyor. 64 bitte verim alamazsın bilgsiayarından tavsiye etmem.
  • alkolik imam  (16.02.09 23:27:33) 
2- bozulmamasi lazim, çünkü:
-islemci ve anakartta resmi 64 bit destegi vardir zaten.
-product keyin hem x86 hem x64 icin geçerli, yani lisansli olarak sahip oldugun bir seyi kullaniyor olacaksin.
  • samfisher  (16.02.09 23:35:39) 
morfare'den birçok şey aldım, online değil mağazasından bir sorun yaşamadım açıkcası. peşin verirsen biraz indirim yaparlar ama 5003 ytl'lik şeyi 5000'e almaya çalışsan da vermezler, ben böyle şeylere gıcık olurum ama gene de bir şey alacak olsam oradan alırım. daha güler yüzlü, 3tl indirim yapan birileri olsa oraya da gitmem tabi. neyse ben alıyorsam da sen de alabilirsin :)


  • thefirstfbli  (17.02.09 00:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.