[]

İki bilgisayar arasında kararsızlık

arkadaşlar daha çok oyun oynamak amaçlı bir bilgisayar alacağım ancak iki bilgisayar arasında kaldım ve karar veremiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
kesinlikle hiçbiri. casper alma, pişman olma.


  • lemmiwinks  (07.05.13 10:47:14) 
Oyun oynayacaksan bilgisayarının performansı yüksek olmalı ama tabi işlemci performansı ne kadar yüksek olsa da ona uygun bir ekran kartı olmazsa oyunlardan bir şey anlamazsın. İ5'li ve İ7'li modelde de Nvdia GT 630M ekran kartı var. Fakat İ5'lide 3GB diğerinde 2GB görülmekte ve İ7 4 çekirdek olmasına karşın İ5 çift çekirdek. İşlemci açısından i7 önde ama ekran kartı açısından i5. Eğer i7'li de ekran kartı 3GB olsaydı kaçırma onu al derdim.Marka tercihin illa Casper ise (git:www.casper.com.tr ) daha iyi.Bu arada kişisel fikir Casper alma. Evde kullandığım var özelliklerine kanıp almıştım ama performansından memnun değilim. Onun yerine (git:www.vatanbilgisayar.com )çok daha iyidir.


  • Dr_Stat  (07.05.13 10:50:01 ~ 10:51:42) 
Birincisi, şu laptoplarla oyun oynayamazsın, oyun oynayabileceğin laptop'ın ekran kartı m değil, gt değil, gtx serisi olmalı ki gtx serisi mobil ekran kartları pahalı olduğundan bu tip oyun oynayabileceğin laptoplar pahalı oluyor. gerçi oynayamazsın demeyeyim de, düzgün oynayamazsın diyeyim. her oyunu en düşük görüntü ayarları ve çözünürlükte oynamaya fitsen o senin bileceğin iş tabi. ben senin yerinde olsam monsternotebook.com'a bakardım, gerçi laptop almazdım bir kere, gider doğru düzgün pc toplardım, geçen hafta topladım da. şu gözden çıkardığın parayla en yeni oyunları ultra ayarlarda oynatacak pc toplanır.


  • uckac  (07.05.13 12:09:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.