[]

Hostelworld'de Rezervasyon Değiştirme

Merhaba,

daha önceden rezervasyon yaptığım bir hostele bir gün erken gitmeye karar verdim ve hostelworld'e girerek "change booking" kısmına tıkladım. Orada bana depozitonun yanında 2.50 Euro'luk servis ücretini de yeniden kesmeye kalktı.

Sonrasında sanki ilk kez ayırtıyormuş gibi girdim sayfaya ve servis ücreti kayboldu. Peki o "change booking" butonunu neden kullanayım, ya da ilk kez ayırtıyormuş gibi yapıp bunu da hostele haber verirsem bir sorun yaşar mıyım? Hostelle muhtemelen hayır... Peki böyle bir şekilde arkadan dolanmış gibi olursam, hostelworld ile sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler.

 
hostelin iptal politikasi nasil?


  • engel  (07.05.13 00:21:02) 
baktim tekrar da zaten genel olarak hostelworld de 1 gun iptal politikasi var. bu durumda dedigin gibi yuzde 10 depozitoyu tekrar odeyeceksen ustune degisiklik ucreti de odeyeceksen simdiki rezervasyonunu iptal edip yeni rezervasyon ac. sanirim rezervasyon degisikligi, ilk rezervasyonundakinden fiyat degisikligi olursa ise mantikli gorunuyor.


  • engel  (07.05.13 00:28:37) 
Ama benim mevcut rezervasyonumla bir problemim yok, uzerine bir gun daha eklemek istiyorum. Bunu sanki o hostele ilk kez rezervasyon yapiyormus gibi yaparsam hostelworldle sorun yasar miyim, asil soru buydu...


  • bi mekan  (07.05.13 00:53:01) 
mevcut olan rezervasyonuna bir gun daha eklemek istiyorsun yanlis anlamadiysam ki dedigin gibi o tek gun icin ayrica rezervasyon yapmanda hic bir sikinti yok hostelworld uzerinden. burada siteye ters gelen birsey yok. zaten yuzde uzerinden deposit alindigi icin deposit miktarinda da bir arkadan dolasma durumu olmayacak karsina cikacak. rahat ol.


  • engel  (07.05.13 03:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.