[]

ipad vs bilg

11" bilg mi alırsınız ipad mini mi ?

soru2: ipad'da film dizi izleme nasıl, dizimag, tvyo falan çalışıyor mu


 
ipadde işi bilirsen her siteyi, her videoyu çatır çatır oynatırsın ama bilgisayarı tercih ederim


  • tuhaf bir insan  (06.05.13 22:55:45 ~ 22:56:01) 
elinde hiç bilgisayar yoksa tabi ki bilgisayar al. ipad bilgisayarın yerini tutmaz. ama yok elimde iyi kötü bir bilgisayar var, onu mu yenileyeyim, ipad mi alayım dersen ipad al ya da en iyisi asus transformers al, bir taşla iki kuş...


  • dusendeli  (06.05.13 23:00:58) 
ipad pc siz olmuyor. iyi kötü bir pc varsa ipad al iyi oluyor alisinca. film dizi filan izleniyor gayet rahat


  • apathetic  (06.05.13 23:06:28) 
ipad bildigin eglencelik oyuncak, facebook ve forumlar icin mutfakta, tuvalette takilmalik icin ideal ama bilgisayar olmaktan oldukca uzak. her bir boka uygulama gerekmesi ve en onemlisi insanin zamanini calmasi ne aci dimi? bir sarki icin itunes yukle yok cart yukle eee ya zamanim ¿ Boylesine populer kulturun sacma oyuncagi alinacagina guzel bir laptop alin daha cok verim alirsiniz her siteye kolayca girip cikar binlerce bedava icerik sahibi olursunuz.


  • faraton  (06.05.13 23:08:57) 
iPad dediğin şey bir kere tüketim ürünü. Kullanırsın, stres atarsın, izlersin, oynarsın ve kapatırsın. Bilgisayar ise çok yönlü. Üretmeye de yönelik bir cihaz. Farklı şeyler yani. Bilgisayar alacak adam ARM tabanlı tablet almaz. Ha, x86 tabanlı bir tablet alırsın, Windows 7-8 falan kurulabilir, o farklı.


  • ahmetcan44  (06.05.13 23:17:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.