[]

Donanım Uzmanları Bakın Hele

Minicik sony vaio'mun ekranında sorun var. belirli (aslında belirsiz) kullanımdan sonra ekran titremeye başlıyor, çalışmak işkenceye dönüyor. bazen bir hafta bir şey olmuyor, sonra bir bakıyorsun baş göstermiş. açim kurcalayayım kapatayım dedim bişi fark etmedi. harici bir monitöre çıktı verdiğimde sorunsuz şekilde görüntü alıyorum. ancak o minicik vaio'ya zamanında o kadar para vermişiz hayvan gibi bi monitöre bağlamak koyuyor insana. işin erbabı sandığım bir notebook'çuya götürdüm anakart dediler. bana mantıklı gelmedi sonuçta dışa bağlantı verince çalışıyorsa sorun ekranda değil midir? anakart soketinde olabilir belkim. neyse var mı bu işten anlayan, parasını bastırıp yaptırabileceğim? bu arada modeli: pcg 4b1p




 
ekran kartı suruculerını guncelle bi. dell de diagnostic vardı, tum donanımı denetliyordun ordn. onun gibi bi yazılımı varsa ekran ve ekran kartını dene bi. ikisinden birisinde imho.


  • bryan fury  (16.02.09 18:03:10) 
recovery cd'sinden yükleme yaptım ama deneyeyim yine. dış görüntü birimine aktarınca sorun olmamasından ekran kartında sorun yokmuş gibi geldi bana.


  • abtash  (16.02.09 18:04:58) 
recovery den degil de sitesinden guncel surucuyu kur.


  • bryan fury  (16.02.09 18:06:19) 
orjinal sitesinden indirip de denemiştim, o olmayınca recovery yapmıştım. driver'la olacağını pek sanmıyorum.


  • abtash  (16.02.09 18:18:59) 
sanki flash patlıyor ekranda, ama siyah bir flash.


  • abtash  (16.02.09 19:06:33) 
ya parlıyor ekran ara ara, siyahlıklar gelip gidiyor. sonuçta sorun ekranda diye düşünüyorum ve donanımsal, yapacağına inandığınız bir tamirci yok mudur?


  • abtash  (17.02.09 08:30:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.