[]

TCDD alkol yasağı?

selamlar,

trenlerde alkol satışı yasaklandı diye bayaa bi yaygara kopmuştu bi ara hani. uzun süredir trene binmedim türkiye'de, cidden yasaklandı mı yoksa yalan haber mi, var mı net bilgisi olan?


 
konya-ankara arasındaki hızlı trenin ilk zamanlarında(yaklaşık iki sene önce) alkol satılıyordu. ama artık satmıyorlar..


  • tadin kaldi  (06.05.13 00:56:19) 
yamulmuyorsam konya'ya özgü bir yasaktı o sanırım hızlı trenlerde hala var. sebep ise konyalıların daha bir müslüman olmasından dolayı içinde alkol olan bir trende bile yolculuk yapmalarının günah sayılması.

www.memleket.com.tr
sozcu.com.tr

edit:

(bkz: trenlerde içki satışının yasaklanması)
  • ocanal  (06.05.13 00:57:25 ~ 01:02:07) 
uçakta dış hatlarda bile yasaklanıyor trende var mı diyorsunuz.. tekel bayilerine akıllı ol diye zarf yolluyorlar artık.
ayrıca konya'yla tabii ki ilgisi yok..

  • jimjim  (06.05.13 01:01:15) 
ankara-eskişehir hızlı trende, viskiler havada uçuşuyordu :)


  • dimitrakopulos  (06.05.13 01:15:15) 
eskisehir- ankara hizli treninde yanimda getirdigim cep votkasini cikartip plastik bardaga koyup ictim daha gecen hafta gorevlilerin gozu onunde. giklarini cikartamadilar. musterih olunuz.


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (06.05.13 01:17:13 ~ 01:18:54) 
evel gün gardaydım, esk-ank trenine yüklüyorlardı biraları


  • jedilance  (06.05.13 13:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.